Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@niebadzogrem: Kto w dzisiejszych czasach korzysta z torrentow na filmy ? XD

@daniell2611: Ja w domu.
Mam netflixa, Disneya i Amazona ale raz że nie ma tam wszystkiego. Dwa wersję są gorsze od pełnego blu-ray z torrentow. Tam masz wersję 8gb a blu-ray ma 50gb+ więc jakość lepsza :)
  • Odpowiedz
  • 3
@B0SAK: Używałem przed aktualnym flagowym androidem iphone. Powiem tak, wszystko zależy czego oczekujesz od telefonu. Mam Z Flipa 4 i jestem ogólnie zadowolony, jednak user experience jest słaby. Gdybym nie był osoba techniczna to bym nie skonfigurował telefonu poprawnie, nawet w kwestii głupich alertów. Ogólnie android pozwala na trochę więcej, to znaczy możecie nawet pobierać torrenty na telefon, czy po podłączeniu telefonu do monitora macie przenośny komputer za sprawą dexa.
  • Odpowiedz
  • 0
@daniell2611: Myślałem że ogólnie pytasz :)
Na androidzie korzystam by obejrzeć dany film np jadąc pociągiem, samolotem lub będąc gdzieś daleko i się nudząc. Albo w pracy jak się nic nie dzieje a kompa tu nie mamy.

To co mam rezygnować z filmu czy oglądać tylko to co serwuje Netflix ? Amazon i inne ? Płaci człowiek tyle abonamentu a dużo rzeczy nie ma trzeba się tortentsmi ratować.
  • Odpowiedz
Ja tam wolę co 2,5 roku zmieniać telefony z klasy średnio-niskiej. Jak Motorola Moto G42.
Spotify, Youtube, Google Maps, wszystko działa jak należy.

Te ekstra 2500 zł głównie się dopłaca do robienia lepszych zdjęć.
  • Odpowiedz
@B0SAK: Czytałeś coś o nim, czy kupiłeś bo promka na "flagowca"? Najgorszy telefon jaki miałem, a miałem Galaxy od S2. Po 3 tygodniach sprzedałem i to była najlepsza decyzja. Dostałem za free, ale jakbym miał za niego płacić, to bym się załamał, zawiechy, resety i ładowanie około 16 godziny, gdy poprzedni telefon 2 dni wytrzymywał.
  • Odpowiedz