Aktywne Wpisy

annlupin +3
macie taki film co jest dla was najlepszy taki albo nie wiem życie wam zmienił

menelf +3
panowie nawet nie wiecie jak p--------e być samica 260zl fryzjer, 300zl ginekolog, 220zl dermatolog, 300 zl leki i to wszystko wciągu 1 tygodnia
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e

źródło: comment_1670037126DSGvr8s6auJOuBkTegMv5c.jpg
Pobierzale mów za siebie, ja tam jestem p---ą
Widzę, ze kolega lubi wprowadzać innych w kompleksy tylko dlatego, ze zarabia znacznie więcej. Ubrania innych albo niemarkowe buty tez wyśmiewasz?
@Assiduus: masz bardzo debilne pojęcie o wojsku, jak typowy ograniczony umysłowo patus, myślący, że wojsko to stanie z maczugą na straży swojej
Komentarz usunięty przez autora
@Assiduus: nie bredź, to ty tu jesteś zakompleksionym egoistą, skoro chcesz innych zmuszać do służby.
To dlatego piszesz te brednie o tym, że jesteś samcem alfa, jak typowy kompleksiarz. Parafrazując słowa Margaret Thatcher: "Gdy musisz wszędzie powtarzać, że jesteś samcem alfa, to nim nie jesteś" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Boże co za pokolenie wyrosło które boi się