Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@saggitarius_a:

Obecność tego typu urlopów na pewno poprawi atrakcyjność kobiet na rynku pracy xD

Pamiętajcie, że za każdym dodatkowym "benefitem" cierpi wasza ostateczna stawka.
  • Odpowiedz
@sroka22: nic - poza tym, że o takich sytuacjach pisałam już wcześniej, wyżej. Nie ma nic normalnego w opiece nad chorym psem.

@papaj_21_37: jeden wet mówi tak, drugi wet mówi nie. Kwestia noszenia po schodach jest w ogóle dyskusyjna i wywołuje ogromne spory wśród zwolenników jednej i drugiej opcji. Zaś noszenie prawie rocznego psa zakrawa na odpsowe zapalenie mózgu.

A przypomnę, to tylko jeden z kilku objawów, że się
  • Odpowiedz
@saggitarius_a: Nie mam nic przeciwko, jeśli pracownik jest takim wyjadaczem, że takie urlopy są warte jego zatrudnienia. Tylko znając feministki chciałyby, by w każdej firmie byl obowiązkowo botox leave i inne typu wysrywy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@saggitarius_a: Jakim trzeba być durniem, żeby próbować tworzyć cale osobne prawo dla poszczególnych powodów nieobecności xD Przecież nie ma czegoś takiego jak dyskryminacja związana z brakiem urlopu menstruacyjnego czy botox leave. Jest coś takiego jak chorobowe i nikogo nie powinno obchodzić, czy zgłaszasz z powodu bólu brzucha od okresu czy z powodu bólu brzucha od jelitówki. Tak samo jest coś takiego jak urlop i nikogo nie powinno obchodzić czy zgłaszasz,
  • Odpowiedz
A dla chłopów każdy poniedziałek wolny bo maja kaca po weekendzie. Nie dają rady. Ból głowy i mdłości. Helikoptery. No ludzie. Zlitujcie się
  • Odpowiedz
I dlatego dobrze, że czas prosperity się skończył? Wcale niedobrze. Lepiej jakby dalej trwał ale takie pomysły po prostu nie były wdrażane

@dnasstorm: Niestety jak się żyje ludziom zbyt dobrze to im odpitala. Patrz pracownicy Twittera, LGBT. Jak człowiekowi dasz zadanie, coś co wymaga wysiłku i pracy, to nie będzie leżał całymi dniami i zastanawiał się jakie dziś zaimki są dla niego odpowiednie. Mi osobiście cel, który sobie postawiłem (akurat
  • Odpowiedz