Aktywne Wpisy

zdrajczyciel +100

wscieklykabanos +375
#polskiedrogi Historia z happy endem.
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
źródło: G4NkQ9OWsAAuXYn
Pobierz

#programowanie #programista15k #heheszki #korposwiat #pracbaza #pracait #logikarozowychpaskow #linkedin
źródło: comment_1669722468flBV3pb2LqGSmP4DgaX6am.jpg
Pobierz@tellet: nie wiem co chciałeś osiągnąć tym komentarzem?
Komentarz usunięty przez autora
Obecność tego typu urlopów na pewno poprawi atrakcyjność kobiet na rynku pracy xD
Pamiętajcie, że za każdym dodatkowym "benefitem" cierpi wasza ostateczna stawka.
@papaj_21_37: jeden wet mówi tak, drugi wet mówi nie. Kwestia noszenia po schodach jest w ogóle dyskusyjna i wywołuje ogromne spory wśród zwolenników jednej i drugiej opcji. Zaś noszenie prawie rocznego psa zakrawa na odpsowe zapalenie mózgu.
A przypomnę, to tylko jeden z kilku objawów, że się
@saggitarius_a
Swoją drogą jak jest pascierzyński to gdzie kocierzyński ?
@dnasstorm: Niestety jak się żyje ludziom zbyt dobrze to im odpitala. Patrz pracownicy Twittera, LGBT. Jak człowiekowi dasz zadanie, coś co wymaga wysiłku i pracy, to nie będzie leżał całymi dniami i zastanawiał się jakie dziś zaimki są dla niego odpowiednie. Mi osobiście cel, który sobie postawiłem (akurat