Aktywne Wpisy
dupox +56
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
#programowanie #programista15k #heheszki #korposwiat #pracbaza #pracait #logikarozowychpaskow #linkedin
Jeżeli chodzi o medycynę estetyczna my Polacy patrzymy bardziej na wschód i bardzo dobrze, bo to od ruskich wychodzą najlepsze i najbardziej estetyczne trendy dla kobiet.
Wszelkie zabiegi wiążą się jednak z etapem regeneracji po niej, wiec bycie opuchniętym itd. Nie podchodzi to pod chorobowe przecież.
Tak
takie samo równouprawnienie jak w limitach maksymalnego ciężaru w kodeksie pracy
Żal mi jest ludzi, którzy muszą wykonywać pracę, która nie jest ich marzeniem, albo mają problemy zdrowotne, ale i tak muszą się pojawić w pracy.
Czy to jest złe, że istnieje gdzieś startup, który może im zaoferować dni wolne? Nie.
@krystal_Tri_tapik: A co w tym dziwnego? Pies może nie rozumie całych zdań ale bardzo dobrze odczytuje emocje jak się do niego mówi no i pojedyncze słowa. Pies ma być traktowany jak przedmiot?
Też swojego nosiłem do pewnego momentu bo się po prostu bał i nie było bata by wszedł. W pewnym momencie przełamał ten strach ale to nie było natychmiastowe.
Dziecko to takie same zwierze jak pies
gaworzenie do zwierzaka też.
to jest moj labrador i będę z nim gaworzył!
@MlLF: to akurat bardzo słuszne rozwiązanie. Ktoś chciałby być obsługiwany przez babsko ze spuchniętym ryjem od świeżego botoksu?