Aktywne Wpisy
dupox +63
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
#programowanie #programista15k #heheszki #korposwiat #pracbaza #pracait #logikarozowychpaskow #linkedin
Przed ostatnim atakiem choroby nosiłem go po schodach. Co w tym złego?
@mkorsov: o też mam bruksizm
Czemu trafiłeś w botoks? Próbowałeś najpierw szyny nocnej?
(Tylko takiej pro a nie gówna za 200zl z plastiku) ?
@krystal_Tri_tapik: niezłe urojenia xD jak ktoś ma psa to powinien nie pracować? xD czy jak chory to od razu uśpić?
Wiadomo:
1. afera bo jak zgłaszać takie rzeczy mężczyźnie, trzeba jakiegoś kobiecego pośrednika w tych sprawach.
2. Ile ma trwać urlop menstruacyjny, kiedy przysługuje i kto ma weryfikować jego zasadność? Czy urlop menstruacyjny obejmuje pms czy tylko krwawienie? XD a co jeśli kobieta wzięła urlop menstruacyjny 3
A wykopki jak to widać w komentarzach xD
@krystal_Tri_tapik: nie jestem specjalistką, ale psy niektórych ras nie powinny chodzić po schodach do momentu pełnego rozwoju stawów bo może to prowadzić do niewłaściwego rozwoju, np. chyba wszystkie owczarki; schody to nie jest naturalny ruch dla psa, więc jak ktoś go trzyma w domu ze schodami i bierze za zwierzę odpowiedzialność to
Z cyklu jak powiedzieć, że się jest ignorantem bez mówienia, że jest się ignorantem czyli typowe wykopkowe nie znam się ale się wypowiem
@krystal_Tri_tapik: psa się nosi po schodach, gdy ma skłonności do dysplozji stawu biodrowego i ogólnie odciążyć jego układ kostno-stawowy i ścięgna.
Border collie, golden retriever...
Każda czynność mogąca zmniejszyć ryzyko tego schorzenia jest wskazana. I tak, noszenie psa, nawet rocznego (roczny
Komentarz usunięty przez autora
I oczywiście nic się z tym nie dało zrobić xD
To może w ogóle go w pudełku zamknąć? Albo uśpić, jeśli go schody zabijają i ma się tak męczyć w życiu...
Komentarz usunięty przez autora
@coffee_addict_frv: oczywiscie ze jest, kazde schorzenie mozliwe do opisania w ICD-10 kwalifikuje do zwolnienia.
@krystal_Tri_tapik: daleko mi do mizoginii, ale baby pod tym względem są zbyt tępe, a przynajmniej te, które mnie otaczają. Moja różowa ma okres co miesiąc, tego samego dnia, od 20 lat. I co miesiąc tego samego dnia jest to samo
- o nieeeeeeee! - drze
Dość xD