Wpis z mikrobloga

Czy zdarzyło się Wam spotkać jakieś istoty podczas Waszych tripów?

Jeśli tak to:

1. Jakie to były istoty, jaki był ich stosunek do Was?
2. Czy widzieliście te istoty, czy bardziej czuliście ich obecność?
3. Mieliście z nimi jakiś kontakt, rozmawialiście lub nastąpiła ich ingerencja w Waszego tripa?
4. Po jakich substancjach oraz jakich dawkach to nastąpiło?
5. Czy miał na Was wpływ powyższy kontakt?
6. Co czuliście podczas kontaktu?
7. Czy macie tak, że podczas tripów powtarza się Wam jakiś konkretny motyw wizualny, np symbolika majów, egipska lub jakakolwiek inna?
8. Przeżyliście swoją śmierć podczas tripa oraz odrodzenie? Jak to wyglądało? Co czuliście?

Zapraszam do dyskusji, możecie również pisać o rzeczach, które nie zostały wypunktowane a zahaczają o powyższą tematykę.

#dysocjanty #ketamina #dxm #salvia #amanitamuscaria
#psychodeliki #dmt #grzyby #psylocybina #2cb #narkotykizawszespoko
I dla zasięgu #oobe #ld #swiadomysen #mistycyzm #medytacja #rozwojduchowy
Pobierz Jakis_Leszek - Czy zdarzyło się Wam spotkać jakieś istoty podczas Waszych tripów?

...
źródło: comment_1669389344xw6HoekuE0C7ksgLrYMEms.jpg
  • 41
@PeaceDeepSoul: wylądowałam. Jak na mój drugi raz to chyba niezbyt nieudany, albo nie potrafię wyciągnąć z tej podróży czegoś więcej niż za pierwszym razem. Są wizualizacje, jest „wyjście” z ciała, jest odcięcie od rzeczywistości, są istoty humanoidalne (tym razem mniej konkretne niż ostatnio), uczucie w ciele jak przy orgazmie. Na samym końcu, jak już wszystko słabło to te stworzenia jakby dawały swoją postawą do zrozumienia, że to już koniec, żegnały się
@Jakis_Leszek: Kiedys po metocynie miałem takie OEVy, że widziałęm postacie z wydłużonymi kończynami, którzy odgrywali rolę przewodników i tak jakby chcieli mi cos pokazać. Czułem się bezpiecznie, wiedziałem, że nie chcą mi zrobić krzywdy. Cała faza polegałą na tym, żeby się skupić na tym co oni chcą pokazać. W srodku tripa zobaczyłem co niosą. W jednym momencie się odwrócili w moim kierunku i zobaczyłem, że trzymają lustro a w lustrze moje
@Jakis_Leszek
Tagujesz oobe to se odpisze ( ͡º ͜ʖ͡º)

1. Różny. Niektóre próbują pomóc, inne wystarczyć, ale większość jest neutralnych.
2. To zależy od istoty. Jednak nawet jeśli je widzę, to i tak porozumiewamy sie telepatycznie.
3. Tak. Przeprowadziłam wiele rozmów, a także kilka nauk poruszania sie tam.
4. Bez substancji żadnych, robię #oobe
5. Tak, dużo kwestii ideologicznych mi się pozmieniało
6. Czuję specyficzny rodzaj energii
@Jakis_Leszek:

1. Istoty w różnej formie. Inteligentne byty które były czysta energia, bardzo widoczne, potrafiły przybierać ludzki bardzo symetryczny kształt, coś jak klocek LEGO. Kobieta bliżej do elfa, której towarzystwo bardziej czułem, widziałem przez ułamki sekund, postacie jak z obrazu Beksińskiego, szybko poruszające się na 4 kończynach, z głową o prawie 300 stopniowym obrocie.
2. Widziałem, oraz czułem zależy od tripa
3. Czułem przepływ informacji, jedna poprowadziła mnie w podróż astralna,
Ja widziałem jak by z góry po dmt jak by klocki i kule i postacie dziwne a raz na zewnątrz jak otworzyłem oczy to wszystko było koloru śliwkowego