Aktywne Wpisy
essos +55
Wypok to lewackie szambo. Patrzcie ile zakopów ma znalezisko z Mentzenem, gdzie gość obiektywnie przedstawił sytuacje, zamiast mowic tak jak tvn, ze jak zawsz wszystko wina pis. I kogo obchodzi niewywiązywanie sie z obietnic, albo rozdawnictwo wieksze niz za pis (cos za co byli tu najbardziej jechani)
https://wykop.pl/link/7330235/mentzen-grilluje-8-kaminski-i-wasik
Ale wiadome, on jest z PISu, bo nie powiedzial tego co chcą uslyszec fani super klubiku PO, ktory sra wyborcom na ryj, a ci
https://wykop.pl/link/7330235/mentzen-grilluje-8-kaminski-i-wasik
Ale wiadome, on jest z PISu, bo nie powiedzial tego co chcą uslyszec fani super klubiku PO, ktory sra wyborcom na ryj, a ci
Ytarka +67
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jeśli tak to:
1. Jakie to były istoty, jaki był ich stosunek do Was?
2. Czy widzieliście te istoty, czy bardziej czuliście ich obecność?
3. Mieliście z nimi jakiś kontakt, rozmawialiście lub nastąpiła ich ingerencja w Waszego tripa?
4. Po jakich substancjach oraz jakich dawkach to nastąpiło?
5. Czy miał na Was wpływ powyższy kontakt?
6. Co czuliście podczas kontaktu?
7. Czy macie tak, że podczas tripów powtarza się Wam jakiś konkretny motyw wizualny, np symbolika majów, egipska lub jakakolwiek inna?
8. Przeżyliście swoją śmierć podczas tripa oraz odrodzenie? Jak to wyglądało? Co czuliście?
Zapraszam do dyskusji, możecie również pisać o rzeczach, które nie zostały wypunktowane a zahaczają o powyższą tematykę.
#dysocjanty #ketamina #dxm #salvia #amanitamuscaria
#psychodeliki #dmt #grzyby #psylocybina #2cb #narkotykizawszespoko
I dla zasięgu #oobe #ld #swiadomysen #mistycyzm #medytacja #rozwojduchowy
@Jakis_Leszek nic piękniejszego/przerażającego/uspokajającego/dającego do myślenia mnie w życiu nie spotkało
Tagujesz oobe to se odpisze ( ͡º ͜ʖ͡º)
1. Różny. Niektóre próbują pomóc, inne wystarczyć, ale większość jest neutralnych.
2. To zależy od istoty. Jednak nawet jeśli je widzę, to i tak porozumiewamy sie telepatycznie.
3. Tak. Przeprowadziłam wiele rozmów, a także kilka nauk poruszania sie tam.
4. Bez substancji żadnych, robię #oobe
5. Tak, dużo kwestii ideologicznych mi się pozmieniało
6. Czuję specyficzny rodzaj energii
1. Istoty w różnej formie. Inteligentne byty które były czysta energia, bardzo widoczne, potrafiły przybierać ludzki bardzo symetryczny kształt, coś jak klocek LEGO. Kobieta bliżej do elfa, której towarzystwo bardziej czułem, widziałem przez ułamki sekund, postacie jak z obrazu Beksińskiego, szybko poruszające się na 4 kończynach, z głową o prawie 300 stopniowym obrocie.
2. Widziałem, oraz czułem zależy od tripa
3. Czułem przepływ informacji, jedna poprowadziła mnie w podróż astralna,
Przedmiotem tez byłem. Ale to takie tylko preludium do tego co może ona pokazać