Aktywne Wpisy
ATAT-2 +144
Nic lepszego juz dzisiaj nie zobaczycie. Okazja dla fanow ogrodnictwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
źródło: 1000015728
Pobierz
MonazoPL +53
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz

Senior frontend dev nie może znaleźć pracy przez pół roku xD chyba jedyne co robił to smutne zdjęcia.
źródło: comment_1668432707WjGubjkiMHk0uRoqZqPlDh.jpg
Pobierzwszystko jest opisane w ustawie o branzy IT, okna szalu rekrutacyjnego:
stazysta: kwiecien-maj
@WyjmijKija: urbannotak_bylo.jpg xDˣᴰ
@IcyHot: doprecyzujmy - 3 wiadomości na linkedinie dziennie, czy 3 propozycje udziału w rekrutacji gdzie oferta zgadza się z Twoimi oczekiwaniami odnośnie stacku, zarobków i jest to firma którą byś rozważył?
Bo chyba nie przedłużasz sobie przyrodzenia liczbą wiadomości od rekrutywek na linkedin hmmm? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy tych wzrostach cen nie opłaca się kisić pieniędzy jeśli ma się wydatki przed sobą. Ja jestem stratny jakieś 700 zł bo kupiłem teraz (mając czas na montaż) listwy podłogowe zamiast kupić od razu i pozwolić im zaczekać na strychu.
Nie chcę oceniać, ale nie wyobrażam sobie nie posiadać poduszki na co najmniej pół roku średnich wydatków, tym bardziej prosić rodziców o utrzymywanie mnie
@cppguy: no nie wiem, ja na linkedinie praktycznie codziennie dostaję oferty dla mid/senior na froncie za bardzo dobre pieniądze. Masz jednak rację, że wejście do branży jest i będzie dużo trudniejsze.
nie dostajesz ofert tylko zaproszenia do rekrutacji tak jak setki innych osob z duzym doswiadczeniem