Aktywne Wpisy

okoboji +125
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

Moja narzeczona oświadczyła mi, po 9 latach związku i 3 miesiące przed ślubem, że odchodzi do innego faceta. Jednocześnie zapytała, czy odstąpię jej salę weselną, którą już mieliśmy opłaconą, bo ona w sumie planuje ślub ze swoją nową miłością, a skoro goście już zaproszeni, to po co robić zamieszanie.
Ponieważ mój ówczesny stan psychiczny nie pozwalał mi na analizę tej sytuacji, więc nie protestowałem. Finalnie moja była wzięła ślub w sukience, którą jej kupiłem i wyprawiła wesele, za które zapłaciłem i na które zaprosiłem jej rodzinę...
Teraz, po kilku latach, ta sytuacja wywołuje u mnie szczery uśmiech, zwłaszcza gdy patrzę na moją fantastyczną żonę i cudownego synka, ale wtedy nie było tak wesoło ;)
#anonimowe
@luxkms78: brakuje tylko i ruchała sie w pokoju za ktory zaplacilem XD brzmi jak pasta
Komentarz usunięty przez autora
@KrzyDe: Nam? Ja już od dawna nie śpię.
@KrzyDe: Nie moja historia - niech się lepiej gość cieszy.
https://anonimowe.pl/Vr7go
@RAMBOnaBOSO: Przeczytaj jeszcze raz dokładnie.
@mareka-wisniak: Ty też przeczytaj jeszcze raz.
@mareka-wisniak: A nawet dwa razy
@SrebrnySurfer: Czytanie ze zrozumieniem nie jest takie trudne.
@SrebrnySurfer: Książek sie nie czyta - problemy ze zrozumieniem potem są...