@MyszkaZbyszka: to ciekawe ale akurat na jednym kompie z win10 pogoda i wiadomości zaczęły mi migotać aż po pewnej chwili wywalało to cały menadżer okien na sekundę cały ekran robił się czarny
@MyszkaZbyszka: no windows to tak działa że akurat jak masz coś ważnego do zrobienia to sama z siebie robi sie aktualizacja systemu. Btw używam archa ( ͡°͜ʖ͡°)
@MyszkaZbyszka: REEEEE NIE CENISZ SWOJEJ PRYWATNOŚCI MOJA CÓRCIA PRZYSZŁA POWIEDZIAŁA TATE KUP MI APPLE BO W CENIE 5x WYŻSZEJ MA SUPER OSIĄGI A FIRMA CHRONI DANE UŻYTKOWNIKA MA 5 LAT TAKA MĄDRA PO TACIE
@JoeGlodomor: pewnie nigdy nie korzystałeś z Windows 10 na zwykłym HDD, więc nie zauważasz aktualizacji. U mnie to było bardzo odczuwalne. Czasami nie dawało się w ogóle korzystać z systemu.
@MyszkaZbyszka: Sam od niedawna mam NASa na Ubuntu i coś w tym jest ;P Raz musiałem Boota naprawiać bo się posypał po instalacji sterowników do graficznej. Bardzo dziwne też jest ciągłe wpisywanie hasła, zmienianie uprawnień plików by móc je edytować. W Windowsie instalujesz go, wgrywasz cracka, wyłączasz pytania o hasło i ot działa :D
Mam pytanie, znam się na komputerach ale na motoryzacji w ogóle, co daje w samochodach osobowych silnik większy niż ~1.5 na publicznych drogach, nie tak orientacyjnie albo w jednej sytuacji na milion tylko tak zauważalnie przydatnego #samochody #motoryzacja
Jak by nie patrzeć dla typowego zjadacza chleba jedyną słuszną opcją bez dymania jest właśnie Łindołs.
@some_ONE: przeglądarka im nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak uzytkownik appla od 10 lat
źródło: comment_1666955590MZw0d302RTfICnj4qe7zsk.jpg
Pobierz