Aktywne Wpisy

hotshops_pl +376
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz
HumanBeing +513
źródło: temp_file7507468431255489248
Pobierz

#polska #polacyzagranica #heheszki #husaria
źródło: comment_1666594127zC7qldCiGxxabJuRGQvq3M.jpg
Pobierz-Czyste ulice
-niezła komunikacja miejska
-szybki i tani internet
-naturalne i zajebiste produkty spożywcze
-Góry i Morze (jedne z
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo
Jak wszyscy którym się nie podoba wyjadą i będą tak mówić, to nie będzie komu tego zmienić na lepsze.
@dzek: ale on będzie miał zagraniczną emeryturę i polskie ceny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BornToDie69: super przykład - ktoś (nie wiem kto, pewnie vloger) lubi zwiedzać polskie lasy xd podejrzewam, że w Austrii, Bułgarii i Estonii też są ładne lasy.
@BornToDie69: Polska to nie jest tylko Warszawa. W innych miastach jest gorzej z komunikacją miejską.
Inna kwestia jest taka że nie tylko ekonomia świadczy o tym jak się żyje. Sam zwiedziłem około 10 europejskich krajów a w 3 z nich mieszkałem. Obecnie mieszkam w Polsce i w wielu kwestiach uważam nasz kraj za
Sprawdź na koszty życia w danych krajach, sprawdź zarobki i wyjdzie ci, gdzie się plasujemy na mapie Europy xd