Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +147
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
taginaczarno2 +662
#sejm Radek to jest zupełnie inny poziom jak chodzi o jakość w polityce, coś do czego pisowcy nawet nie mają podjazdu. Tutaj sam poziom wypowiedzi pokazuje ile prawdziwe wykształcenie naprawdę daje człowiekowi, a nie jakieś kupione dyplomy z wiadomej uczelni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#polska #polacyzagranica #heheszki #husaria
@BornToDie69: No fajnie, ale zajebista przyroda nie przykuje biedy i wałków PiS-u. No i jasne, że u nas jest dużo fajnych i wyjątkowych miejsc do spędzania czasu - tyle, że o większości państw w UE możesz tak napisać np Czechach.
Cytując Klawitera z ostatniego odcinka tech week:
- pogoda;
- wojna za miedzą;
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: nie wrócisz, bo ch... służba zdrowia...
@BornToDie69: Co innego zwiedzać sobie kraj, a co innego w nim żyć. Gdybym miał hajs, to bym sobie cały rok jeździł po Polsce i się nią zachwycał. Wtedy w nosie miałbym i politykę, i wojnę polsko-polską.
@Pitu33: Typical główna wykopu enjoyer xD
Zachód gnije ale córkę pośle do UK
Komentarz usunięty przez autora
@OnionBishop mam w Polsce przepracowane 22 lata, podejrzewam, że to więcej odprowadzonych składek niż w twoim przypadku, do tego w tych 22 latach jest 14 lat własnej działalności, także dosyć dobrze mnie dojono.
Ale nie chcę nawet grosza, będę miał emeryturę i oszczędności z obecnego kraju
@BornToDie69: chciałem, żebyś odniósł się do tego.
Np. będąc za granicą tęskni się za jakimiś duperelami, które są miłe. Np. w PL są pewne rytuały związane z gościnnością której na zachodzie nie ma (urodziny, wesele w barze zamiast na kwadracie; W PL częściej ludzie