Aktywne Wpisy
Boroborro +41
Siemanko Mirki, jestem z Wami łącznie z 10 lat i potrzebuje Waszej pomocy bo chyba nigdzie nie znajdę tylu kreatywnych ludzi w jednym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po 7 latach straciłem pracę w #it i trochę zacząłem szukać innych alternatywnych dróg które mogę wybrać. Padło, że zacząłem się bawić trochę w drewnie i w wycinaniu/grawerowaniu laserowym i chciałbym delikatnie spróbować pójść w tym kierunku, a przynajmniej sprawdzić z

źródło: IMG_6058
Pobierz
bylemtukiedys12 +607
Dla mireczków aktywnych na tagu #samotnosc i #depresja robię #rozdajo.
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
#ankieta #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #pieklokobiet #podrywajzwykopem
źródło: temp_file1079260284014952583
PobierzCzy zaproszenie faceta do siebie na film to zaproszenie na sex?
@WielkiNos: to zależy czy oglądali film leżąc nago, a ona bawiła się wibratorem, jednocześnie masując jego członka.
bo to taka w sumie niejasna i dwuznaczna sytuacja.
;)
Ma się ogolić, umyć i przynieść alko.
Ja oferuję gumki.
Baby to som jednak głupie.
Nie widzę problemu gość odczytał, że to "ta" sytuacja, jeżeli się pomylił to ona daje mu do zrozumienia, lub mówi wprost, że to nie "ta" sytuacja i koniec tematu, oglądają dalej.
źródło: temp_file2300057459981730772
PobierzSą kobiety bierne, które tylko czekają na ruch faceta, a są takie które same coś zainicjują, więc facet ma ciężko określić o co tak naprawdę chodzi, jeśli sam nie
@onepnch: XD Spędzałem i nadal spędzam czas sam na sam z wieloma różnymi, a żadną nie jestem i nie byłem zainteresowany ani seksualnie, ani romantycznie. Nic się nie zmieniło także odkąd jestem w związku od 1,5 roku w związku obecnym.
@msy Weź, dla niektórych na wykopie kobiety istnieją tylko po to by je wyruchać, przecież
kiedyś tak miałem, że to właśnie na 3 randce ja poszedłem
Gorzej jak nie masz takich granic nakreslonych i dwoje ludzi gra w jakieś p--------e podchody jak w Afrykańskim plemieniu - to jest zabawne - pewnie było tak w przypadku z tego tiktoka - dla laski to tylko kumpel, a ziomek odczytywał sygnały inaczej i już żołnierz mu stał