Aktywne Wpisy
nowszyja +817
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

GrimesZbrodniarz +339
Upadek Discovery Chanel i podobnych kanałów można porównać do spalenia biblioteki Aleksandryjskiej - taka strata dla ludzkości (╯︵╰,)
#nauka
#nauka
źródło: 1000083770
Pobierz

@heterodewiant44: moje 1.6 HDi pozdrawia zazdrosnego p0laka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1666601608COdXqMbzQ5iThCklsVbltw.jpg
Pobierzźródło: comment_1666601647JuFG8KDkj4dUAlHRiqqPxD.jpg
PobierzMowa o autostradzie i prędkościach autostradowych, więc nie pleć po raz kolejny bzdur, bo teraz za każdym razem unikasz odpowiedzi. No debil. Przy 140 km/h nie spali ci ten wolnossak 8L. Który raz mam powtarzac?
@Prokrastynant pozwolę sobie zawołać ciebie, żebyś
źródło: comment_1666601940yfCs15MlRaFbwp5qGvQVbM.jpg
PobierzDosłownie to samo bym napisał, min. Z bmw e46 330d.
Z ciekawości jakiego segmentu masz auto co pali 10l gazu, jakiś sedan czy coś kompaktowego?
A co do screena - ty dostajesz spazmów na myśl, że zaoszczędziłeś 15zł, a ja się śmieje z tankowania do pełna. Nie jesteśmy tacy sami xD