Aktywne Wpisy
harry-pjoter- +673
Mamy mistrza w pierwszym pytaniu!
#milionerzy
#milionerzy
źródło: 1000064125
Pobierz
Protectorx +157
O kur...a jaki to jest debilxD Z każdym nowym materiałem chłop potrafi zaskoczyć.
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel

Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie w końcu zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: comment_1664007459hQ9ESVydoFFkZoiYob8jJ8.jpg
Pobierz@mateusz-zahorski: ja byłem i o cokolwiek może ci chodzić, najwyraźniej ty nie byłeś.
@resuf: weź mi nie przypominaj nawet. Po przejechaniu 50 km w Grecji uznałem, że w Polsce kierowcy są cudowni. Tam nawet przejście przez pasy to p--------a walka o życie, Grecja pod względem jazdy to taki europejski Bangladesz - z tym, że nieco lepiej jest w kontynentalnej części kraju, ale wyspy to dramat.
@
@VincentAdultman: USA jest budowane inaczej niz Europa, tam poza duzymi miastami nie ma komunikacji miejskiej, jak chcesz sie dostac do centrum handlowego lub na silownie czasem po prostu nie da sie inaczej niz samochodem bo nie ma fizycznego chodnika [serio, jest troche kanalow na YT o tej patologii]. Innymi slowy - tam niemal kazdy jezdzi autem, i nie
Porównując oba kraje, to Polacy jeżdżą jak wariaci i bandyci. I to pomimo że mają znacznie mniejsze odległości do pokonania.
Twoje widzimisię nie ma tu nic do powiedzenia, zerknij w liczby
i tak rozwój polega na tym, że się coś usprawnia buduje się coś lepszego co właśnie wpływa na wieksze bezpieczenstwo, ale to właśnie na tym polega, ze najpierw mozna wykonac krok milowy a pozniej pewne rzeczy usprawnia sie nieco wolniej
Albo ze znak na znaku znakiem pogania i jeszcze stare znaki po remontach ktore potrafia stac po 3 lata?
albo randomowe 50km/h i progi zwalniajace na polach gdzie niby lataja zwierzeta po drodze a droga jest na 3 metrowym nasypie + rów na