Aktywne Wpisy

1X6D +370
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
Pobierz
Maly_Jasio +45
#alkoholizm
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje

Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie w końcu zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: comment_1664007459hQ9ESVydoFFkZoiYob8jJ8.jpg
PobierzNo nic. Jak zdobędziesz więcej doświadczenia to zobaczysz, że jazda po Bałkanach jest przyjemniejsza i bezpieczniejsza, a kultura jazdy jest tam na większym poziomie niż w Polsce.
Nie bój się tych ich klaksonów. Ich używanie przeważnie nie znaczy, że ktoś się na ciebie w-----a jak u nas.
Wyprzedzanie na podwójnej ciągłej pod górkę. Jazda grubo powyżej 100 kmph na ograniczeniu do 50, brak poszanowania dla pieszego, nie respektowanie pierwszeństw, brak umiejętności każdy na suwak, zero uprzejmości drogowej itd itd. Więcej mi
Zdarza się, ale to nieuniknione przy krętych drogach gdzie na odcinku 100 km przez 99% czasu masz