Wpis z mikrobloga

Polacy jeżdżą jak bandyci i jest to statystycznie potwierdzony fakt.
Tu nie ma z czym dyskutować.

Więc przestańcie w końcu zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.

#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
rzulta_gemba - Polacy jeżdżą jak bandyci i jest to statystycznie potwierdzony fakt.
...

źródło: comment_1664007459hQ9ESVydoFFkZoiYob8jJ8.jpg

Pobierz
  • 166
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@resuf: Nikt tego nie zrobił. Czyli nie jesteś.

No nic. Jak zdobędziesz więcej doświadczenia to zobaczysz, że jazda po Bałkanach jest przyjemniejsza i bezpieczniejsza, a kultura jazdy jest tam na większym poziomie niż w Polsce.

Nie bój się tych ich klaksonów. Ich używanie przeważnie nie znaczy, że ktoś się na ciebie w-----a jak u nas.
  • Odpowiedz
  • 0
@Krupier: nie wyskakuj mi tu z "eh młody co ty o życiu możesz wiedzieć", bo mam prawo jazdy 15 lat i przerobione kilkaset tysięcy km w tym kilkadziesiąt po południu Europy, więc wiem o czym piszę.
Wyprzedzanie na podwójnej ciągłej pod górkę. Jazda grubo powyżej 100 kmph na ograniczeniu do 50, brak poszanowania dla pieszego, nie respektowanie pierwszeństw, brak umiejętności każdy na suwak, zero uprzejmości drogowej itd itd. Więcej mi
  • Odpowiedz
  • 0
@resuf: no to jednak mniej niż ja jeśli mamy się licytować. ¯_(ツ)_/¯

Wyprzedzanie na podwójnej ciągłej pod górkę.

Zdarza się, ale to nieuniknione przy krętych drogach gdzie na odcinku 100 km przez 99% czasu masz
  • Odpowiedz