Aktywne Wpisy

MonazoPL +52
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz

Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie w końcu zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: comment_1664007459hQ9ESVydoFFkZoiYob8jJ8.jpg
PobierzI tak jest na każdej drodze
Ostatnio zrobiłem trasę przez całe Niemcy do Kopenhagi i z powrotem, większość nielimitowanymi autostradami. I jedyną niebezpieczną sytuację spowodował polaczek w jakimś gruzie, który jeździł slalomem z jednego pasa na drugi, bo nie mógł poczekać tych kilku sekund jak inni skończą wyprzedzać tiry.
Polacy za kołkiem to zwierzęta mający gdzieś bezpieczeństwo
@rzulta_gemba: jesteś inwalidą umysłowym tak jak i twój argument, bo Polacy za granicą jeżdżą całkiem poprawnie.
@jmuhha: mnie irytują osoby które jadą 50 na jakimś zadupiu gdzie domy znajdują się 50 m od drogi, ale nie trąbie na nich gdy jadą zgodnie z przepisami bo jakie są takie są ale są.
ja jeszcze wychodze z takiego założenia i bardzo ten styl życia polecam, że jeśli chcesz przekraczać prędkość to przekraczaj, ale nie wymuszaj tego na innych użytkownikach. Nie rozumiem ludzi którym pali się do wyprzedzania na krajówkach gdzie sznur aut ciągnie się na 1-2km (pozdro DK8).
Tak jak nie trzymanie odstępu jest niebezpieczne, tak i zajeżdżanie drogi jest niebezpieczne.
Moge jechać przepisowe 140, a i tak przez większość czasu będę zajeżdżany przez dużo wolniej jadące pojazdy. Najlepsze jak nikt za mną nie jedzie, a taki zajeżdża z wyprzedzanie zaczyna 100 metrów wcześniej.
Nikomu nie jadę na dupie, przewiduję zachowania innych, a i
Mogę się założyć, że najbardziej bóldupią
- ślepi SUViarze, którzy nie widzą nic innego poza przodem samochodu
- Sebixy w swoich betach, bo dlaczego oni nie mogą jechać 180 pod przedszkolem? jeżdżą szybko, ale bezpiecznie
- blachosmrodziarze w swoich zdezelowanych samochodach, którzy do sklepu 200 metrów od domu jeżdżą samochodem i narzekają, że w centrach miast nie ma 100 poziomowych parkingów na ich tłuste dupska