Aktywne Wpisy

1X6D +370
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
Pobierz
Maly_Jasio +45
#alkoholizm
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje

Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie w końcu zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: comment_1664007459hQ9ESVydoFFkZoiYob8jJ8.jpg
Pobierz@kuraku: Drogi wielopasmowe + przejścia dla pieszych bez wysp oraz skręty kolizyjne w centrum miasta = rak.
@jmuhha: przepisy =/= warunki na drodze
Komentarz usunięty przez autora
@rzulta_gemba: Nie
@rzulta_gemba: Polacy nie jeżdżą jak bandyci tylko polska policja nie robi kontroli. Patologia nie jest odsiewana i w pewnym momencie patus albo kogoś zabije albo sam skończy na drzewie. Patusy czują się bezkarnie bo tutaj najlepszą kontrolą są cholerne fotoradary, których lokację zna każda apka od nawigacji. Śmieszy mnie sytuacja w Warszawie, gdzie Policji na ulicach jest pełno a ruch
@Szalom: tak było,
@Aciapek: też tak robie, ale tylko w sytuacji gdy jadę za klaunem który wyciął katalizator. Po co mam zamykać obieg skoro mogę nie jeździć za śmierdzielem
A o ograniczeniach 8-20 do 100 km/h na autostradach wspominałem?
Wiec gdzie ten zachód dostanę odpowiedz?
Coś co bardziej przypomina nasza krajówkę w Holandii czasem ma znak droga ekspresowa
źródło: comment_1664027900TG5d4BHaUtKD39Hhbwc8QO.jpg
Pobierz@LifeReboot:
Więc mówisz że mieszkasz w USA i jest znacznie bezpieczniej na drogach?
źródło: comment_1664028269MIRq6oyHBY9WTveCFvC7zR.jpg
Pobierz30 minut jazdy samochodem po Sycylii xD i zaczniesz twierdzić że Polacy jeżdżą zajebiście bezpiecznie i są wzorowymi kierowcami. Gwarantuje