Wpis z mikrobloga

@Hatespinner: przecież napisałem że to wy mi przyznajecie rację.

Zabierzcie stąd tego dzbana.

Nigdzie się nie wybieram. Jestem drzazgą prawdy w waszej wyk0powej bańce głupoty.
  • Odpowiedz
Idź się poskarż swojej starej, że śmieją się z ciebie

@Hatespinner: jakby taki sebix jak ty zaczął się ze mną zgadzać to bym się zaniepokoił. A tak śmiej się do woli.
  • Odpowiedz
  • 6
no przecież prawdę powiedziała, co, miała kłamać według Ciebie?

@Scyntylator To może w podręczniku do historii albo książce pisać o Hitlerze per "j----a szmata". Przecież to prawda.
A relacje z Chin komentaować: "Nadajemy prosto z totalitarnego grajdołu". Gościu chodzi o to, że pewne media nie powinny zniznac swojego poziomu. Tu nie chodzi o osoby brzydko nazywane, tylko o osoby czy media, które nazywają. Rozumiesz?

@cinu4 masz 100 procent racji
  • Odpowiedz
@cinu4:

jakby taki sebix jak ty zaczął się ze mną zgadzać to bym się zaniepokoił.

Czyli jesteś zaniepokojony od urodzenia, bo twoja rodzina nie ma zbyt wielkich predyspozycji kognitywnych? xD
  • Odpowiedz
@Halbr ehh stary, jest różnica między podręcznikiem który z samej zasady musi być obiektywny a prywatną stacją telewizyjną. Takie rzeczy to kwestia szacunku, według mnie ten człowiek na szacunek nie zasługuje więc nie mam problemu z tym, że w PRYWATNEJ stacji ktoś go nazwie nawet j----ą szmatą.
Jakbyśmy byli w wojnie z Chinami to też by takie teksty leciały i dalej nie widziałbym w tym nic złego, ale teraz nie mogą
  • Odpowiedz