Wpis z mikrobloga

@Unbreakable91: A ja napisze inaczej, sam bym w ten sposób nie wysiedział pół godziny bo jestem ucieleśnieniem syndromu niespokojnych nóg i z wakacji wracam zmęczony bardziej niż z pracy ale jak ci się podoba leżing to miłego wypoczynku życzę ¯_(ツ)_/¯
@Unbreakable91: dlatego warto dopłacać do wakacji na które nie stać Polaków ¯_(ツ)_/¯

@MilionoweMultikonto: hahaha,
Byłem na wakajkach organizowanych przez biuro w hotelu gdzie większość ludzi była spoza Polski, a hotrl był drogi (głównie Niemcy i Brytole) oraz sami zorganizowaliśmy wyjazd na kanary do małego hotelu (byliśmy jedynymi Polakami) - zachowania identyczne
Jak jedziesz jak mul na zorganizowane wyjazdy to tak masz.

@wcaleniepchamsiewmultikonto: pozdrawiam zorganizowanie wycieczki samemu, żeby stała chciciaż obok tej z biura. Jak zawsze co roku z różową organizowaliśmy wszystko sami, tak tym razem sam samolot kosztuje tyle po połowę all inclusive w biurze podróży. Ceny są dla mnie zaporowe na obecną chwilę by samu ogarniać
@Unbreakable91: wróciłem tydzień temu z Egiptu. O 8 nie było wolnych miejsc na leżakach a sami brytole, Niemcy i Egipcjanie. Polaków to tam było kilka procent. Więc to nie tylko my tak robimy. Wakacje w zagranicznym kurorcie to walka o leżaki po prostu