Wpis z mikrobloga

@smokingcat: Jeżeli masz szczoteczkę w tym samym pomieszczeniu co kibel to nieważne czy zamykasz klapę czy zostawiasz otwartą będą na niej baterie kałowe.
  • Odpowiedz
ja nie czaję tego. Jesli ja za każdym razem ma tą pieprzona deskę podnosić to chyba ONA może za każdym razem tą deskę sobie opuszczać. Czy się mylę?

@_mecenas_: otóż sprawa wygląda tak, że niektóre laski nie patrzą tylko siadają od razu. I jak taka siądzie gołą dupą na zimnym to potem robi scenę pierwszemu napotkanemu facetowi. Dowiedziałem się przed maturą ;)
  • Odpowiedz
@jegertilbake: Absolutely disgusting jest wiara w to, że jak zamkniecie deskę to tych bakterii tam nie będzie.
A jeszcze bardziej niesmaczne jest to, że uważacie się za lepszych ludzi bo opuszczacie deskę, niesamowite...
  • Odpowiedz
@KrzysztofWu: Jak bedzie to znacznie mniej, ale dlatego sie robi osobno lazienke i toaletę a nie w jednym pomieszczeniu. Tez kiedys zostawialem otwarte, ale nie jestem idiota, żeby nadal to robić po zapoznaniu sie z żelazna logika, ktorej nie da sie podwazyc. Co ci szkodzi? Dla mnie teraz nienaturalne jest nie zamykac kibla przed splukaniem a to 2 sekundy roboty. Przezyjesz.
  • Odpowiedz