Aktywne Wpisy

Maudee +119
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Drogomir +36
Ej, a nie jest czasem tak, że szerszy rozstaw oczu daje przewagę w ocenie odległości? Verstappen ma przewagę genetyczną.
#f1
#f1
źródło: 1000032545
Pobierz


![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Będzie jedzone.
Carbonara.
#kuchniamalgorzaty #gotujzwykopem #jedzzwykopem #foodporn
źródło: comment_16610102960t13Vae4ZKN5drGRVUcn0R.jpg
PobierzRozsądnym kompromisem jest zaromatyzowanie czosnkiem wytapianego tłuszczu i wyjęcie go. Ma wtedy dodatkowy posmak, ale nie zmienia mocno typowej linii smakowej.
W ogóle to jest zajebisty trick z tym aromatyzowaniem tłuszczu czosnkiem. Z
@Arhus: Dzięki, alw jak już mam namierzone guanciale to nie będę kombinować. Bo to jeszcze chodzi o to, jak to jest doprawione i zapelowane. Ale masz rację, w razie co to zawsze jakaś opcja.
@octopussy8: Jest przeca, makaronik najważniejszy (。◕‿‿◕。)
@hellyea
@patatier
Carbonara jest we włoszech podobnie jak inne pasty i pizze przygotowywana na luzie be takiej spiny jaką tu serwujecie, "śmietana niech zostanie na półce", "gran padano się nie nadaje" wy małe głąby
@P3tro: O zoomer przyszedl co z lenistwa chełpi bylejakość ;)
Ja jednak wolę być kulinarnym faszystą, dzięki temu mogę zjeść mnóstwo perfekcyjnych dań z różnych kręgów kulturowych a nie cosmopolitańską papkę o
@jezyk123 zawsze mnie bawi to ą ę typów którzy bronią przepisów jakby to nie wiadomo co było, ja sobie dziś o------m spaghetti z indykiem i sosem meksykańskim i było tak zajebiste że się ruszyć nie mogę teraz z przejedzenia, ale pewnie jakiś rycerz przepisów jak zobaczy mój wpis to się zesra na rzadko, bo przecież tak
polecam poszukać w sklepie podgardla, w pss ostatnio widziałem, guanciale to podgardle
.....lub policzek
@jezyk123 zawsze mnie bawi to ą ę typów którzy bronią przepisów jakby to nie wiadomo co było, ja sobie dziś o------m spaghetti z indykiem i sosem meksykańskim i było tak zajebiste że się ruszyć nie mogę teraz z przejedzenia, ale pewnie jakiś rycerz przepisów jak zobaczy mój wpis to się zesra na rzadko, bo przecież tak nie można
@Miecz12: nie napisałam, że nie, odniosłam się do ogólnego sensu twojego komentarza.
@Wygryw_z_wyboru: nie, w komentarzach jest już o tym
Jedyny prawilny przepis