Aktywne Wpisy

Maudee +119
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Drogomir +36
Ej, a nie jest czasem tak, że szerszy rozstaw oczu daje przewagę w ocenie odległości? Verstappen ma przewagę genetyczną.
#f1
#f1
źródło: 1000032545
Pobierz

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
Prosiłbym o ocenę MC. Nie za bardzo się prostuje ?
@Piks0n: Ale ty nie przedstawiasz żadnych argumentów oprócz wklejania śmiesznych obrazków xD
źródło: comment_1660822611apvqvSymr4j4kWXmiO4Cke.jpg
Pobierzźródło: comment_1660822662UiFf5qLRuZ60ys61JCLPvk.jpg
Pobierzźródło: comment_1660822729KZzXDLp8gwhop6zGBACjaI.jpg
Pobierz- Przykurcz mięśni potylicznych - prowadzi do ich osłabienia co sie przyczynia na pogorszenie postawy odcinka szyjnego no i tym samym może powodować bóle głowy
- skrócenie dźwigacza łopatki co uniemożliwia ustawienia łopatki w prawidłowej pozycji w trakcie ruchu
Generalnie psuję dobrą postawę (w stylu jak na moim śmiesznym obrazku)
@Piks0n: To polecam spróbować zapasów i porównać ile będziesz miał siły z głową w górze a ile z głową patrząc w podłogę.
I jaka jest prawidłowa pozycja łopatki w martwym ciągu? Kto to ustalił?
Czy 5-8 serii ciagów tygodniowo wpłynie na przykurcz mięśni potylicznych?
@Piks0n: I to jest główne zadanie w byciu zawodowcem, czyli żeby się nie r------ć. Jeżeli takie ustawienie głowy powodowałoby kontuzje a przez to gorszą jakość lub brak treningów to jaki sens byłby w robieniu tego przez zawodowca? To tylko pogorszyloby jego wyniki.
@Piks0n:
źródło: comment_1660827882XYx4LRQCTfnENwlowIi3y9.jpg
PobierzNa tym obrazku też jakoś nie ma przesadnie
@Piks0n: więc problemem nie są ciągi tylko zła higiena życia.
Nie ma mocno zadartej bo przy takiej wielkiej szyi nie da rady pewnie bardziej xD
A z Kieliszkowskim to wiem lepiej od ciebie co się działo nie muszę o nim czytać artykułów na wp, bo śledzę go od lat.
No niby tak, ale warto nie robić sobie złych nawyków.
@Kasahara: No racja, nie zrobiłem dobrego researchu.
No nic, nie ma co się dalej spinać, ale mimo wszystko jestem za tym, że lepiej tej szyi po prostu przesadnie albo w ogóle nie zadzierać.
@Piks0n: Ponawiam pytanie powyżej które zadałem oraz odnośnie tego - co to jest prawidłowa pozycja łopatki i w trakcie jakiego ruchu? Bo tak gadasz trzy po trzy żeby pogadać bez konkretów żadnych ¯\_(ツ)_/¯
@Piks0n: Czemu uważasz, że jest to totalnie nieakceptowalne?