Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
Książę w szarym Maserati przyjechał uwolnić swoją królewnę z rąk oprawców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Psiaki sie tasują z jakimś leszczem, psiarska jeszcze swojego zioma spryskala... Komedia.
W USA policjantka nie musiała używać gazu...
ale za kazdym #!$%@? #!$%@? razem, kiedy policja rzeczywiscie albo kogos #!$%@?, albo w istocie nie
@bones1909: jakby był z jakąś super laską, modelką albo kimś ciekawym, a nie z najzwyczajniejszą na świecie i nudnie wyglądającą babą, oraz miał jakieś faktycznie ciekawe auto to wtedy mógłbym pomyśleć coś w stylu "kurcze tez chciałbym takie mieć" a tak to czego mu zazdrościć?
niczym niewyróżniającego się auta z wypożyczalni czy baby takiej jak każda, a nawet nie bo większość
Jak ja slysze "nic nie robię" i 5 min trzeba go pakowac, to az mnie #!$%@? bierze.