Wpis z mikrobloga

@Shatter: dla wielu nie ma wyjścia

Ja sporo oglądam YT na telewizorze a tam już nie ma alternatywnych appek

Poza tym przy okazji mam YT Music wiec nie muszę opłacać Spotify

No i można dodać sporo kont wiec łatwo jest się podzielić i płacić malo
  • Odpowiedz
@igik1234: dokładnie to, a z wyszukiwarką przeszli już samych siebie. Wpisujesz coś popularnego i masz 3 wyniki, coś proponowanego, 5 wynikow i znowu jakieś g---o nie związane nawet z wyszukiwaniem, żenada, ublock troche to naprawia ale nie do końca
  • Odpowiedz
@Shatter: Youtube za to jakim gównem się ostatnio stało to powinno dopłacać żeby to oglądać. Non stop proponują mi kanały twórców, których już odklikiwałem, żeby się nie pojawiali. Połowa filmów archiwalnych lub po prostu starych została pousuwana przez prawa autorskie, niewiadomo dlaczego a na dodatek czym najbardziej mnie w****i, zepsuli wyszukiwarke. Po prostu nie działa. Zamiast wyszukanej frazy, pokazuje mi filmy proponowane, co to ma k*a być? Strona
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Questa22: wielu z tych kanałów nie znam, ale muszę się przyczepić do Kasi Gandor - zrobiła film o różnicach w wypłatach kobiet i mężczyzn, gdzie skłamała i zamiadt ów film skasować i dodać nowy, bez kłamliwej tezy, napisała komentarz, że nieświadomie wprowadziła w błąd - no ludzie kochani
  • Odpowiedz
@igik1234: Te reklamy na YouTube to jest jakaś czwarta gęstość. Oglądam YT codziennie, od lat, a debile nie są w stanie ocenić mojej płci i masowo dostaje reklamy tamponów i kosmetyków xd Wrzucają tylko produkty które totalnie mnie nie interesują a ich reklamy są maksymalnie irytujące. Już nie mówiąc o ruskich scamach które są tak perfidne że bardzo długo myślałem że to jakiś żart xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Shatter w glowie mi sie nie miesci ze ludzie dalej kradna i sie tym chwala

@jakub99: o jak prychłem, że ktoś nazywa adblocka kradzieżą. To ciekawe, jak szybko firmy zmieniły spojrzenie internautów na świat. 10 lat temu była walka użytkowników o to, żeby reklamy nie utrudniały im życia, a jeśli któryś serwis ich nie szanował i obrzucał ich pop-upami i innymi redukującymi czytelność reklamami to wpadał adblock. W 2022
  • Odpowiedz
w głowie mi się nie mieści, że ludzie są coraz bardziej opluwani przez różne platformy streamingowe i z uśmiechem za to płacą.

@niezdiagnozowany: w głowie mi się nie mieści, że są ludzie, którzy mają ból d--y o to co inni robią z własnymi pieniędzmi
  • Odpowiedz