Wpis z mikrobloga

i nie mam pojęcia jak można korzystać z innych

@Bielecki: Najlepsze OLED to LG na WebOS a topowy TV Box to Apple TV więc dobre powody istnieją ¯\_(ツ)_/¯ No i z doświadczenia Android działa o wiele gorzej na budżetowych telewizorach niż konkurencja.
  • Odpowiedz
@Shatter: no jak redaktorowi bloga technologicznego nie mieści się w głowie czemu ludzie korzystają z Vanced, to znaczy że ten redaktor się do swojej roli zbytnio nie nadaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
W Chrome jest Adblock dla YouTube co sobie chwalę, a na tel nie oglądam za specjalnie nic, a jak już się trafi to przeklinam reklamy i ogień
  • Odpowiedz
@Shatter: dałeś się złowić. SW to technologiczny pudelek. U nich artykuły mające temat z który wywołuje chęć nie zgodzia się to norma.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@L3gion: ja mam OLED od Philipsa, Android 9 i jakoś nie mam żadnych problemów. Pomacham Ci jak Papaj, gdy skończy Ci się wsparcie WebOSa i aplikacji na nim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą dokładnie to stało się z HBO GO - po przejściu na Max ja nie mam problemów, a starsze tv z OSem innym niż android mogą się często pożegnać z tą platformą
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@igik1234: spróbuj znaleźć jakieś 10 letnie filmiki z podziemia, nawet jeżeli znasz słowa kluczowe albo nazwę autora ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pokażą ci 5 filmów na podobny temat, a pod nimi nowe popularne filmiki
  • Odpowiedz
@igik1234: chcę wysłać komuś jedną piosenkę i muszę czekać 20sekund na jakieś gównoreklamy, więc przestałem używać i jak się da to szukam na soundcloud lub spotify, hatfu na youtube.
z wyszukiwarką totalnie nic w niej już nie działa, więcej sponsorowanych treści, gównianych shorts niż prawidłowych wyników zgodnych z moim hasłem.
nagroda najbardziej gównianej strony która nie wiadomo czemu nadal istnieje powinna śmiało trafić do youtube, facebook przy tym to super
  • Odpowiedz