Wpis z mikrobloga

@Phallusimpudicus: aleniktnie podał powodu dlaczego za rali kluczyki taksówkarzowi. Przecież nie ukradli mu auta tylko w jakims celu chcieli zatrzymac go na miejscu zdarzenia aby nie uciekł. Może był pijany może pod wpływem narkotyków? Może przytarł mercedesa i chciał uciec?
Może chcieli dokonać zatrzymania obywatelskiego ale taksówkarz zaczął się szarpać i wywiązała się bójka?
Nikt tego nie wie
  • Odpowiedz
@Kawa_z_cynamonem: nikt nikogo nie tłumaczy ale wiem że co chwile są afery z mafiami taksówkarskimi które albo oszukują ludzi albo jezdza nimi gruzini hindusi bialorusini ukraincy.byly afery jak gruzini usypiali i gwalcili kobiety. Taksówkarze to nie bez powodu nielubiany zawód. Nie znasz przyczyn a odrazu osądzasz człowieka.
Jeżeli ktoś będzie chciał ciebiw okrasc oszukać albo zgwałcić to pozwolisz mu odjechać? Z jakiegos powodu zabrali mu kluczyki. Piszesz że go okradli?
  • Odpowiedz
  • 188
@stara_biauka_ przyczyną awantury było to, że baba wjechała w jednokierunek i zamiast wycofać i ustąpić taxi, to zadzwoniła po znajomych. Taksiarz z auta użył gazu, a Daniel od bułek z d--y dołączył się do n-----------a kierowcy taxi.
  • Odpowiedz
Nikt nie napisał jaki był powód

@stara_biauka_: Widzisz, nic się nie różnisz od typa od bułek, dołączyłeś do n-----------a w taksówkarza nie znając w ogóle przyczyny wszystkiego.
  • Odpowiedz
  • 1
@stara_biauka_ nie wiem o innych. Po co ciągniesz temat afer taksowkarskich? Pokazałem tobie, że nie było powodu do napadu. Dalej próbujesz bronić bandytów i karyne.
  • Odpowiedz