Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Shatter: w głowie się nie mieści, że ktoś płaci za to, żeby strona/aplikacja nie serwowała mu reklam na jego urządzeniu xD
  • Odpowiedz
  • 2
@Shatter: a o co chodzi z tym że vanced już nie ma? bo ja nadal używam i chyba poza historią oglądania wszystko działa.

@hitherto: historia też działa, bo to jest na twoim koncie YouTube, Vanced to tylko klient.
Nie ma, bo projekt został zamknięty. Zainstalowanego nikt Ci z telefonu nie usunie ale bez aktualizacji, prędzej czy później może zacząć szwankować albo przestać całkiem działać.
  • Odpowiedz
@Shatter: jeszcze ci idioci że niby to kradzież, tylko że część tych wszystkich funkcji kiedyś była za darmo, np. na WM. Plan premium miał wprowadzić dodatkowe funkcje a nie przejąć.
  • Odpowiedz
  • 1
i nie mam pojęcia jak można korzystać z innych

Telewizor się niewygodnie nosi w kieszeni ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Większość treści z YouTube, które wrzucam, to muzyka oraz podcasty. Słucham
  • Odpowiedz
@L3gion: no tylko że ten webOS to dostaje aktualizacje przez 4 lata, wcześniej przez 5, po czym jest bezużyteczny. No i ilość apek na andku jest większa więc w sumie wybór jasny.
  • Odpowiedz
Ja to jestem jakimś boomerem bo nie rozumiem co ludzie oglądają na tym youtubie

@dondon: astrofaza, astronarium, audyt obywatelski, bez planu, bnt, bushcraftowy, damian olszewski, emce, foottruck, futbolove, globalista, historia bez cenzury, historia realna, historia w 5 minut, how to make everything, jared owen, kacper pitala, kasia gandor, klawiter, kurzgesagt, banot, marcin iwuc, skoczylas, nauka to lubie, naukowotv, physisc girl, planeta abstrakcja, policzona szama, polimaty, polsport, powojnie, pozdro z krld,
  • Odpowiedz
W głowie mi się nie mieści, że wciąż są ludzie pokornie akceptujący kolejne subskrypcje i wydają 300 zł rocznie na YouTube premium

@Shatter: To straszne, że ktoś śmie płacić za usługę, z której korzysta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bielecki: Ja mam wyjebongo bo Apple TV here, stockowy system telewizorów mnie nie interesuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale widzę że fani Androida są tacy sami niezależnie czy to Android na telefonie, TV czy smart lodówce xD
  • Odpowiedz
historia też działa, bo to jest na twoim koncie YouTube, Vanced to tylko klient.

@szpongiel: no i co że tylko klient jak api może się zmienić. U mnie filmy oglądane na telefonie nie zapisują się w historii, widzę tylko filmy z innych urządzeń.
  • Odpowiedz
@Shatter: Powiem ci nawet lepiej płace rocznie 575,88 za subskrybcje rodzinną za brak reklam i lepsze sugerowanie muzyki niż na spotify (serio spotify to syf kilka razy musisz oznaczać że nie chcesz sluchac jakiejś piosenki bo i tak ci to wrzuci i tak)
  • Odpowiedz
@Shatter: nie czytam spidersweb więc do artykułu się nie odniose. Ale plan rodzinny YouTube premium jest zajebisty. Cala rodzina korzysta, YT bez reklam plus YouTube music.
Na YouTube mam zdecydowanie najwięcej godzin obejrzanych ze wszystkich VOD . Apka muzyczna jest ok, fajnie się integruje ze wszystkim na androida.
Bylem ostatnio u brata, puszczał jakaś muzykę na YT na telewizorze, dwa utwory i dwie reklamy. Od razu w głowie ten mem
  • Odpowiedz
  • 0
@igik1234 myślałem, że tylko mi się coś #!$%@?ło z tym wyszukiwaniem. Szukam czegoś i pokazuje mi 8 filmów proponowanych, a 9 jest dopiero tematem wyszukiwania...
  • Odpowiedz