Aktywne Wpisy

369zszywek +52
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
źródło: temp_file1107202988411325449
Pobierz
dream_big +206
#chwalesie
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
źródło: temp_file488330230330905341
Pobierz

#heheszki #takaprawda #truestory #youtube #youtubepremium #vanced #android #telefony
źródło: comment_16601604450Y8CUjxSiOgS8T0VZLH2HD.jpg
Pobierz@hitherto: historia też działa, bo to jest na twoim koncie YouTube, Vanced to tylko klient.
Nie ma, bo projekt został zamknięty. Zainstalowanego nikt Ci z telefonu nie usunie ale bez aktualizacji, prędzej czy później może zacząć szwankować albo przestać całkiem działać.
Telewizor się niewygodnie nosi w kieszeni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Większość treści z YouTube, które wrzucam, to muzyka oraz podcasty. Słucham
@dondon: astrofaza, astronarium, audyt obywatelski, bez planu, bnt, bushcraftowy, damian olszewski, emce, foottruck, futbolove, globalista, historia bez cenzury, historia realna, historia w 5 minut, how to make everything, jared owen, kacper pitala, kasia gandor, klawiter, kurzgesagt, banot, marcin iwuc, skoczylas, nauka to lubie, naukowotv, physisc girl, planeta abstrakcja, policzona szama, polimaty, polsport, powojnie, pozdro z krld,
@Shatter: ILE? xD
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: To straszne, że ktoś śmie płacić za usługę, z której korzysta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1660179174dXwnAFp4KDjAfourc1NxNJ.jpg
Pobierz@szpongiel: no i co że tylko klient jak api może się zmienić. U mnie filmy oglądane na telefonie nie zapisują się w historii, widzę tylko filmy z innych urządzeń.
Na YouTube mam zdecydowanie najwięcej godzin obejrzanych ze wszystkich VOD . Apka muzyczna jest ok, fajnie się integruje ze wszystkim na androida.
Bylem ostatnio u brata, puszczał jakaś muzykę na YT na telewizorze, dwa utwory i dwie reklamy. Od razu w głowie ten mem