Aktywne Wpisy

Teuvo +41
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

źródło: comment_165995342562S9vqO3pi8U69SWTC19EK.jpg
Pobierz@Wychwalany: cóż za piękny oksymoron XD
https://allegro.pl/oferta/doir-sauvace-selvace-savage-perfumy-meskie-100ml-12323899827
Marka: inna marka (Paco Rebene)
XDDD
Wysyłać rzeczoznawcę do sprzedawcy?
A co najlepsze, wystarczy jedno takie zgłoszenie i biznes zamknięty na amen. Bo za recydywę to już pasiaki, a nie sanki.
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego
źródło: comment_1659956938ztLVZ0myxY3fNCoLRihmN2.jpg
PobierzW przypadku ze screena: klient zostaje z p------ą i zwróconym hajsem, sprzedawca pewnie i tak wychodzi na swoje, Allegro ma prowizje. Jedynym pokrzywdzonym może być producent oryginału ale on ma chyba w------e.
źródło: comment_1659958870MTbnuhMgnjGyHgJpkvmIoP.jpg
Pobierz