Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.
#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.
#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza

ossprime +241
Trzy główne powody, dla których Polacy nie mają dzieci:
Mężczyźni:
- nie mam własnego mieszkania
- mam trudną/niepewną sytuację finansową
- niestabilne zatrudnienie (moje lub partnerki)
Mężczyźni:
- nie mam własnego mieszkania
- mam trudną/niepewną sytuację finansową
- niestabilne zatrudnienie (moje lub partnerki)
źródło: bezdzietnosc
Pobierz

USA: Miliony ludzi zagrożone niedoborami wody wraz z wysychaniem rzeki Colorado
#neuropa #neuropainformuje #klimat #zmianyklimatu #usa #rolnictwo #energetyka #woda
źródło: comment_1659705046t9FDzTbLJmx8ZqYCrjdHqy.jpg
PobierzTreść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
https://www.wykop.pl/wpis/49846391/jesli-chcesz-byc-wolany-do-znalezisk-o-ciekawostka/
@gaski @Mikka @officer_K @artpop @puolalainen @TurboDynamo @barbiruss @falszywy_prosty_pasek @RafiRK @bojar @alt_nrg @mannoroth @Tibor @Gizbert @ZeT_ @bangshespregnant @AtrFib25_v2 @thrukdok @szarzujacyzajaczek @HWD-5 @janabanana @JanuszPomusz @JV44 @JaTuTylkoOgladamObrazki @Wariner @anonimek123456 @dziaru @ziumbalapl @drozd_nocny_spiewak @
#pdk #fallout
@Wyrelworelowany: no głupki nie wiedzą że te zmiany sa korzystne, pomyślcie ile zaoszczędzą na ogrzewaniu!
@Wyrelworelowany: no głupki nie wiedzą że te zmiany sa korzystne, pomyślcie ile zaoszczędzą na ogrzewaniu!
@suluf dokładnie i bendom oliwki i banany w Polsce! (Ch... że to inna strefa klimatyczna, ale jak będzie cieplej to bendom!)
@SerasVCT: W uprawach które wydrenowały rzekę Colorado no i zwiększające się populacje miast, które też drenują rzekę, ale @rebel101 o tym nie wspominał, nie wiem dlaczego, ale się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale ta rzeka nie dopływa do ujścia nie dlatego że magicznie wyparowywuje.