Aktywne Wpisy

wujek_mikazjusz +661

affairz +170
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym

źródło: rentierz
Pobierz
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.
#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza #korposwiat #java
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: eee
@mirko_anonim: To zajebisty poziom intelektu i rozumowania tej korpo managerki IT XD
@mirko_anonim: XD Widzę menadżerka kończyła wyższą szkołę ekonomii im. mojego starego pijanego
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim:
@mirko_anonim:
źródło: 1000019505
Pobierz@mirko_anonim: w kodeksie pracy nie ma czegoś takiego jak podwyżka inflacyjna. Podwyżka to dobra wola pracodawcy, "wymuszenie" przez związki zawodowe lub twoje umiejętności perswazji.