Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.

#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza #korposwiat #java

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać

@mirko_anonim: To zajebisty poziom intelektu i rozumowania tej korpo managerki IT XD
  • Odpowiedz
bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać.

@mirko_anonim: XD Widzę menadżerka kończyła wyższą szkołę ekonomii im. mojego starego pijanego
  • Odpowiedz
Menagerka jest blondynką czy pucuje berło szefowi? Bo nie powiesz mi że ktoś na stanowisku menagera wypala txt inflacja spada = ceny spadają.
  • Odpowiedz
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne?

@mirko_anonim: w kodeksie pracy nie ma czegoś takiego jak podwyżka inflacyjna. Podwyżka to dobra wola pracodawcy, "wymuszenie" przez związki zawodowe lub twoje umiejętności perswazji.
  • Odpowiedz