Aktywne Wpisy

OBAFGKM +226

źródło: temp_file3849551838728833298
Pobierz
DonGrubas +120
Wasi rodzice też wyparli całkowicie swoje błędy z waszego dzieciństwa?
Miałem ostatnio z nimi bardziej szczerą rozmowę i pojawiły się pewne kwestie jak np nasze traumy i wspomniałem o tym jak do dziś pamiętam że ojciec mi wpuścił potężny w------l na zlecenie matki bo nie chciałem jechać do babci - a oni totalnie tego nie pamiętali i jestem na 99% pewien że nie kłamali - tak samo było z większością przypadków gdzie
Miałem ostatnio z nimi bardziej szczerą rozmowę i pojawiły się pewne kwestie jak np nasze traumy i wspomniałem o tym jak do dziś pamiętam że ojciec mi wpuścił potężny w------l na zlecenie matki bo nie chciałem jechać do babci - a oni totalnie tego nie pamiętali i jestem na 99% pewien że nie kłamali - tak samo było z większością przypadków gdzie
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.
#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza #korposwiat #java
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: eee
@mirko_anonim: To zajebisty poziom intelektu i rozumowania tej korpo managerki IT XD
@mirko_anonim: XD Widzę menadżerka kończyła wyższą szkołę ekonomii im. mojego starego pijanego
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim:
@mirko_anonim:
źródło: 1000019505
Pobierz@mirko_anonim: w kodeksie pracy nie ma czegoś takiego jak podwyżka inflacyjna. Podwyżka to dobra wola pracodawcy, "wymuszenie" przez związki zawodowe lub twoje umiejętności perswazji.