Wpis z mikrobloga

#sny
Ma ktoś sprawdzone sposoby na na intensywniejsze i bardziej wyraziste sny? xD Ogólnie to czasami śnią mi się srogo p------e historię, ale może da się jeszcze poprawić xD
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BambusowyBambo: W aptece takie żelki "ZzzQuil natura", ashwaganda, Omega 3. Łykasz na 30 minut przed snem. Czas snu jakieś 9-10h bo jak masz mniej czasu to będziesz cały dzień chodził niewyspany. Sny po takim combo są zazwyczaj bardzo długi, nieprzerwany czyli akcja ciągnie się i ciągnie czasem z jednym wątkiem przez wiele snów. I jak ktoś wspomniał dziennik snów i zapisywać wszytko z drobnymi szczegółami zaraz po przebudzeniu. Stosuje często
  • Odpowiedz
  • 1
@BambusowyBambo Jak rzucałem palenie to stosowałem recigar, po tych tabletkach miałem dziwnie realistyczne i p------e sny, poczytałem i okazało się że bardzo dużo osób ma te same objawy, okazuje się że to skutek uboczny.
  • Odpowiedz
@BambusowyBambo: różne oneirogeny: ashwaganda, 5-HTP, melatonina i inne podobne suplementy, albo odbicie REM czyli nie spać całą noc i później znów się połozyć ale to ryzykowne. Do supli organizm się zaś przyzwyczaja
  • Odpowiedz