Aktywne Wpisy
Viado +97
Dlaczego nic się nie mówi o tym że zniknęły nagle wszystkie sklepy inne niż lidl, biedronka i żabka? Dawniej w mojej miejscowości był średni sklep społem, dwa małe spożywczaki, kilka pomniejszych sklepów specjalistycznych sklepików typu remontowy, papierniczy etc. Teraz jedyne co zostało to żabka i biedronka 5km dalej.
Co się stało z naszym narodem że nawet nie chce nam się sprzedawać towarów bo się nie opłaca ale jakoś portugalczykowi albo niemcowi udaje
Co się stało z naszym narodem że nawet nie chce nam się sprzedawać towarów bo się nie opłaca ale jakoś portugalczykowi albo niemcowi udaje
damienbudzik +127
Skoro nawet drugi największy Polak w historii nie jest w stanie sprostać wymaganiom p0lki z zadupia, której największym życiowym osiągnięciem jest znalezienie bogatego męża no to chyba it's over.
Jak tak dalej pójdzie to Lewandowski nie zmieści się w drzwiach ze swoimi rogami XDD
#lewandowski #p0lka #lewandowska #przegryw #blackpill #natura #cuckold
Jak tak dalej pójdzie to Lewandowski nie zmieści się w drzwiach ze swoimi rogami XDD
#lewandowski #p0lka #lewandowska #przegryw #blackpill #natura #cuckold
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Matek, które zarządzają domem i rodzina jest cała masa, więc w tym wypadku nie ważna była rzekoma umiejętność zarządzania zasobami ludzkimi, a szczęście.
Komentarz usunięty przez autora
@czteroch: metropolita białostocki
na wideorekrutacji przeszkadzał jej bobelek, więc #!$%@?ła mu kopa na dupę i zamknęła w łazience
Rekruter amazona od razu wyczuł jej potencjał na stanowisku team leaderki
@dobrowolskii: ja tam widze ze zarzadzanie sie opiera na manipulowaniu podwladnymi glownie. Takze ja tez spasuje.
@Tami: Bzdura.
To typowy portal dla wykopków - przecież to wygląda jakby ktoś przestudiował tag #przegryw i pisał dokładnie to co frustruje typowego bywalca.
@Tami: Ze swej strony zachęcam, żeby sprawdzić na fb czy innym insta, którzy znajomi obserwują te profile i stwierdzić "tak musiało być, wiedziałem" (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Matek, które zarządzają domem i rodzina jest cała masa, więc w tym wypadku nie ważna była rzekoma umiejętność zarządzania zasobami ludzkimi, a szczęście.
@poorepsilon To że ktoś zarządza nie oznacza że zarządza tak samo dobrze jak inni. Na tej samej zasadzie przy
- "ślub to nie konferencja" ;) no i faktycznie, dobre konferencje to 15-20x więcej logistyki :D
- "ślub to nie konferencja" ;) no i faktycznie, dobre konferencje to 15-20x więcej logistyki :D
Nic głupszego dziś nie przeczytam xD
Po prostu uwierz w swoje marzenia.
Fake it till you make it! :D
A za rok zdziwienie czemu pracownicy się zwalniają