Wpis z mikrobloga

• 21
Polki.pl to taki typowy portal dla tzw. Karyn/matek typu "mi się należy" co całymi dniami siedzą w domu, oglądają trudne sprawy w przepoconym dresie itd. Co chwile ktoś wrzuca na wykop historyjki jak to zdradzają męża, jakieś romanse czy właśnie jakie to kobiety zaradne. Wszystko sie klika bo taka karyna chce sobie podnieść samoocone. Polki.pl, pomponiki i inne gowna. Dla facetów nie ma nic takiego tylko motoryzacja i sport ( ͡º
Polki.pl to taki typowy portal dla tzw. Karyn/matek typu "mi się należy"

@Tami: Ze swej strony zachęcam, żeby sprawdzić na fb czy innym insta, którzy znajomi obserwują te profile i stwierdzić "tak musiało być, wiedziałem" ( )
@Aokx: widxiałam wczoraj ten obrazek i od wczoraj myśl o nim mnie denerwuje. Jeśli przyjmiemy, że to najprawdziwsza prawda to pytanie brzmi czemu tylko ta osoba dostała stanowisko kierownicze.

Matek, które zarządzają domem i rodzina jest cała masa, więc w tym wypadku nie ważna była rzekoma umiejętność zarządzania zasobami ludzkimi, a szczęście.

@poorepsilon To że ktoś zarządza nie oznacza że zarządza tak samo dobrze jak inni. Na tej samej zasadzie przy
To mi przypomina moja była, która uważała, że organizacja ślubu i wesela to zadanie na kilka miesięcy (to tak btw "zarządzania rodzina" czy tam sprawami rodzinnymi). Kij, że ja wówczas od 12 lat robiłem w eventach (turnieje gier, konferencje, koncerty - wszystko na setki, tysiące osób) i mówiłem, że to ogarnę w weekend i tyle ;)

- "ślub to nie konferencja" ;) no i faktycznie, dobre konferencje to 15-20x więcej logistyki :D
To mi przypomina moja była, która uważała, że organizacja ślubu i wesela to zadanie na kilka miesięcy (to tak btw "zarządzania rodzina" czy tam sprawami rodzinnymi). Kij, że ja wówczas od 12 lat robiłem w eventach (turnieje gier, konferencje, koncerty - wszystko na setki, tysiące osób) i mówiłem, że to ogarnę w weekend i tyle ;)

- "ślub to nie konferencja" ;) no i faktycznie, dobre konferencje to 15-20x więcej logistyki :D
@Aokx: o #!$%@? - rekruter przyszedł do niej do domu i na własne oczy zobaczył jak biega z batem i zarządza niewolnikami- od razu dostała stanowisko kierownik mimo, że nawet studiów nie ma.
Po prostu uwierz w swoje marzenia.
Fake it till you make it! :D

A za rok zdziwienie czemu pracownicy się zwalniają