Wpis z mikrobloga

@Aokx: Coś w stylu: „Aplikowałam na stanowisko sprzątaczki. Rekruter na własne oczy zobaczył, jak świetnie programuję pralkę. Zostałam przyjęta na stanowisko programisty”. Brzmi legitnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aokx: o c--j - rekruter przyszedł do niej do domu i na własne oczy zobaczył jak biega z batem i zarządza niewolnikami- od razu dostała stanowisko kierownik mimo, że nawet studiów nie ma.
Po prostu uwierz w swoje marzenia.
Fake it till you make it! :D

A za rok zdziwienie czemu pracownicy się zwalniają
  • Odpowiedz
widxiałam wczoraj ten obrazek i od wczoraj myśl o nim mnie denerwuje. Jeśli przyjmiemy, że to najprawdziwsza prawda to pytanie brzmi czemu tylko ta osoba dostała stanowisko kierownicze.

@poorepsilon:

Trzeba być głupim żeby przyjąć że to prawda. Tego rodzaju artykuły są po to żeby połechtać czytających. Którzy klikną żeby się fajnie poczuć. Kto więcej czyta pudelka? Kobieta na kierowniczym stanowisku czy taka która cały dzień siedzi z dzieckiem? No właśnie,
  • Odpowiedz
@Aokx: Uwielbiam k---a, jak ci pisarze od siedmiu bolesci i coache internetowi używaja trzykropka. Zawsze niezgodnie z zasadą i zawsze po to by w ich mniemaniu wprowadzic element zaskoczenia. Oni walą konia pod swoje teksty, jestem pewien.
  • Odpowiedz
Tak samo ja Wendzikowska opowiadała jak kiedyś przechodziła koło biurowca TVNu postanowiła wejść i zapytać o pracę .Przypadkiem została przyjęta .
  • Odpowiedz
@Aokx: Rekruter to tylko bezrozumne narzędzie mające na celu wyszukanie kandydata, potwierdznie danych zawartych w cv i przekazanie do odpowiedniego działu dlatego widać że fake.
  • Odpowiedz
@hellyea co? :D p--------o jak się robi normalne wesele bez p-------a to wychodzić bardzo szybko.

W weekend idzie ogarnąć. Płacisz FV w terminie, wcześniej zaliczki. Jak wiesz czego chcesz to jeden mail do wyceny wystarczyz, drugim potwierdzasz przelew zaliczki i tyle. Fakt, może nie trwa to dosłownie 3 dni ale mniej więcej 3 dni pracy to cały ślub.

Jakich podwykonawców musisz szukać I dlaczego ma ci to zająć dużo czasu? W czasach
  • Odpowiedz