@Iudex Szczęście w nieszczęściu że chociaż organizują to w nocy. Biorąc pod uwagę bezkres głupoty włodarzy miasta nie zdziwiłbym się jakby je zablokowali w normalny dzień na dokładkę w godzinach szczytu.
@witam12: a to nie wiedziala, ze bedzie polmaraton? Przekreslone znaki to chyba troche staly, ze beda ulice zamkniete. Do tego sobota wieczor, wiec przeciez mogla siedziec na tej dzialce czy co ona tam ogarniala
Biorąc pod uwagę bezkres głupoty włodarzy miasta nie zdziwiłbym się jakby je zablokowali w normalny dzień na dokładkę w godzinach szczytu.
@reveil: Osobiście stałem na skrzyżowaniu Kościuszki i Świdnickiej po zakupach na Świebodzkim (czyli niedziela, koło 13) - autobus MPK stanął i czekał aż policjant (czy tam obsługa) pozwoli przejechać i trwało to dobre 15 min - oczywiście wyjść nie można, bo to nie przystanek ( ͡°͜ʖ
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
https://gazetawroclawska.pl/czytelniczka-bezmyslna-blokada-miasta-wroclawia-dostalam-ataku-paniki-i-nadcisnienia/ar/c1-16442469
#wroclaw #maraton #boldupy
źródło: comment_1655635460I613GWh8tp6JzRkNsMYYUh.jpg
Pobierz@reveil: Na codzien nie trzeba dokladać problemów. Starczy to co mamy :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@LoneRider: *Lubiąża ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@reveil: Osobiście stałem na skrzyżowaniu Kościuszki i Świdnickiej po zakupach na Świebodzkim (czyli niedziela, koło 13) - autobus MPK stanął i czekał aż policjant (czy tam obsługa) pozwoli przejechać i trwało to dobre 15 min - oczywiście wyjść nie można, bo to nie przystanek ( ͡° ͜ʖ