Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +206
Co się stało z tym krajem tak szczerze?
- Najdroższe kredyty
- Najdroższe mieszkania
- Najdroższe zakupy spożywcze
- Najdroższe ceny w restauracjach
- Najdroższe kredyty
- Najdroższe mieszkania
- Najdroższe zakupy spożywcze
- Najdroższe ceny w restauracjach

Kirsuu +77
Zrobiłem nowego Soyjaka do rodziny soyjaków, o imieniu Simon. Tak jak Chud zawsze mówi „nothing ever happens”, frazą Simona jest „it depends”. To po prostu parodia centrysty
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#motoryzacja #uniaeuropejska #samochodyelektryczne #samochody
A co do argumentu OLABOGA CHINY I TAK TRUJO - co z tego? Niby jak to na nich wymusimy? Trzeba od czegoś zacząć, więc
Z drugiej strony do 2035 jest masa czasu, tyle samo minęło od 2007 r. Zobaczcie jak wyglądał rynek aut elektrycznych i technologia produkcji wtedy, a jak wygląda obecnie. Przepaść. Podobnie infrastruktura drogowa w Polsce. Będzie ciężko ale przesiadka na elektryki jest realna.
Infrastruktura, ich cena, utylizacja akumulatorów no i w pierwszej kolejności należałoby je wprowadzać w takich Stanach, Indiach czy innych państwach azjatyckich gdzie jeździ w k---e aut z dużymi silnikami albo pełno śmierdzących skuterów które to akurat nie potrzebują dużego zasięgu i mogłyby być zamienione elektrykami z większą łatwością niż wszystkie auta w Europie
Oczywiście
@jamtojest2: jak coś jest dobre to się samo obroni, nie musisz wymuszać tego zakazami. Jak wypuścili monitory LCD to ludzie sami na nie przeszli, bo zwyczajnie były lepsze, nie musieli zakazywać monitorów CRT.
@bezbek303: Podpowiem, że większość ich produktów autokształtnych to klony europejskich lub amerykańskich konstrukcji. Jak do kopiowania będą
@proszebardzo2: Nie były i nadal nie zawsze są. Wtedy to była najpierw moda, potem argument ekonomiczny (prund).
@jakub972: A co Unia kazała? KE sobie przyjęła plan że do 2035 chciałaby zakończyć produkcję nowych aut spalinowych. Ja sobie też mogę przyjąć plan że do 2035 chcę polecieć na Marsa. I co z tego wynika?
Śmiech na sali.
@twizzter: tak, będą stacje ładowania NUR FUR ELITTE
@jakub972: Dokładnie - w chwili obecnej. Ale do 2035 masz jeszcze 13 lat, żeby rozwinąć technologię i infrastrukturę, tak żeby to była norma a nie kosmos.
@Filipterka25: xDDD no i wciąż możesz używać takiego starego kloca jak Ci się tak to podoba, jakoś nikt z najlepszych graczy nie siedzi na CRT a stać ich na każdy. Tak samo możesz nadal używać kaset magnetofonowych i kaset VHS, jeżeli masz taką fantazje. Chodzi o to że nikt ich nie musiał zakazywać, konsumenci sami wybrali lepszą ich zdaniem technologię.
Polecam oglądnąć film z wyjazdu takim autem elektrycznym
@proszebardzo2: Czekaj, oceniasz monitory tylko pod kątem gier? Lolsą, poguglaj może o profesjonalnych zastosowaniach monitorów, na ten przykład w grafice komputerowej.