Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +398
Co się stało z tym krajem tak szczerze?
- Najdroższe kredyty
- Najdroższe mieszkania
- Najdroższe zakupy spożywcze
- Najdroższe ceny w restauracjach
- Najdroższe kredyty
- Najdroższe mieszkania
- Najdroższe zakupy spożywcze
- Najdroższe ceny w restauracjach

KitchenBanana +103
#katowice czy wy normalni jesteście? Bilet dobowy obowiązuje do 23.59 w dniu skasowania, czyli jak kasuje o 21 to jest to bilet 3 godzinny?
źródło: temp_file7203065680961128770
Pobierz

#motoryzacja #uniaeuropejska #samochodyelektryczne #samochody
”przecież to jest jakiś absurd w kosmos w chcieli obecnej”
Chłopie mowisz to w 2022. Do 2035 jeszcze daleko.
@noobarian:
źródło: comment_1655219935zP3W8o6xeat8mam8XCVcu7.jpg
PobierzJeszcze sporo wody w Wiśle upłynie nim decyzja zostanie podjęta.
Będąc precyzyjnym to my to sobie zapisaliśmy w KPO a polskie stowarzyszenie paliw alternatywnych bardzo za tym lobbowało żeby to się pojawiło bo hurr durr biedota truje tk niech nie będzie jej stać
@bartolama: Telefon trzymał tydzień, dziś trzyma dzień.
Komentarz usunięty przez autora
@lagi_mozgu: eee nie bardzo, mamy niedobory bo koncza sie (drożeją) zasoby
Te bloki zostały zastąpione gazem, który sprowadzany z Rosji i którego ceny wystrzeliły w kosmos. Węgiel mamy swój, 90% węgla w energetyce to krajowe wydobycie. Za kryzys energetyczny odpowiada Bruksela.
@lagi_mozgu: spoko, najlepiej nic nie robić i obwiniać potem całą ludzkość jak już system się s-------i ;)
Czy ja mówię, że nic nie należy robić?
Ja tylko zwracam uwagę na bezsens niektórych dzialań, które są szkodliwe, a zysków nie ma z nich żadnych.
@lagi_mozgu: no jeśli zysk mierzysz w dolarkach i pkb, to wtedy faktycznie nie ma
najlepiej jest zrobic tak: cokolwiek zachód wymysli zeby ograniczyc emisje i przejsc na zrodla odnawialne, to nalezy zawolac ze chinczycy tez truja albo hindusi sie dopiero rozwijaja i to nic nie da
i tak trzeba gadac w kółko, a za 50 lat obudzimy sie w fajnym klimacie