Aktywne Wpisy

mug3n +3
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop
źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Podoba mi sie jak knur podjezdza pod bramę, trąbi i czeka az niewolnica przyjdzie otworzyc brame XDDD
A ja glupi naped na pilota montowalem…
#raportzpanstwasrodka
A ja glupi naped na pilota montowalem…
#raportzpanstwasrodka

#motoryzacja #uniaeuropejska #samochodyelektryczne #samochody
Jeszcze trochę i skończymy jak w Chinach, albo w pseudo-Chinach.
@Leniek: cały czas ludzie pracują nad magazynami energii, tutaj jest problem
Z kim ja tu siedzę
Pamiętajcie że to jest ledwo OTWARCIE NEGOCJACJI - teraz całe lobby spalinowe będzie się oburzać i negocjować złoty środek. Myślę że do 2025 będą trwały prace nad finalnym wyglądem takich przepisów.
Ekscytowanie się pierwszym dzwonkiem jest niemądre, można popatrzeć na te przepisy za kilka miesięcy, kiedy zaczną być wypracowywane kompromisy.
@jakub972: dlatego żeby nam planeta nowa pierdąlneła, troglodyto. Wzrost temperatury już jest krytyczny i nie ma wątpliwości, że to efekt działań człowieka. Jeżeli nie będzie drastycznej redukcji emisji to czeka nas dramat, załamanie gospodarek i miliardy uchodźców na granicy.
Dodatkowo zielona energia to szansa na rozwój technologii, a brak blachosmrodów poprawi komfort życia w miastach.
Za to Ty chyba jesteś naiwny jeśli sądzisz że tego nie
@DobrzeNaoliwioneLozysko mam nadzieję że poczyniliście już pierwsze kroki i zrezygnowaliście z samochodów swoich na rzecz komunikacji publicznej?