Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +13
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

No generalnie dzisiaj siedzialem tam z nimi na tym zoomie. Kupiłem to, jestem troche na minus, ale tyle, że jestem w stanie to zaakceptować. Jutro dostane dostęp do jakichś materiałów "szybki start". Na razie, bez jakiegoś info większego, zobaczymy dalej.
#mlm #piramidafinansowa #inwestycje #immasteryacademy i troche #kryptowaluty
źródło: comment_1654550422fvTbo2n5Ohyckb0ZRCRMrP.jpg
Pobierz@Sniper10200 @jonasz787 @paltonas @Blomex
Czyli oficjalnie, sam z siebie wszedłeś w piramidę.
A ludzie pytają czasem: "kto w to wchodzi?"
Czyli dopłacisz jeszcze 200 teraz, a za miesiąc oddasz kumplowi 500zł. Małe jest prawdopodobieństwo, że piramida upadnie właśnie w tym miesiacu.
Więc jak zyskujesz?
Już to przecież stwierdziłeś...
brawo, zamiast 7 stów stracisz 2 stówy.
czego oczekujesz? myślisz, że w ciągu miesiąca piramida przestanie być piramidą?
(nie wołaj mnie, jestem na tagu)
Komentarz usunięty przez moderatora
A czego ma się nauczyć?
Super sprawa.