Wpis z mikrobloga

Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd

Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd

Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd

#lekarze #lekarz #zarobki #praca
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek

@DoktorMorela: Mowisz tak jakby lekarze potrafili czytac ze zrozumieniem, tymczasem podajesz mu opis i wynik badania, a on i tak zle wnioski z niego wyciagnie, da leki ktore nie dzialaja i musisz szukac innego ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
musisz sie sam leczyc skoro jesteś taki mądry xd

@DoktorMorela: Nie jestem jakis madry, ale skoro lekarz ktory po 11 latac hedukacji ma w reku OPIS badania i zle wnioski z niego wyciaga to... on tez nie jest i tez nie potrafi czytac ze zrozumieniem? Bo chyba taki byl twoj zarzut nie?
  • Odpowiedz
@DoktorMorela: Po pierwsze to mitomanisz jak każdy tu. Po drugie nawet jak nie mitomanisz, to przepracowujesz się na dyżurach, nie masz czasu dla rodziny, całe dnie spędzasz w pozycji siedzącej, od braku ruchu fiut przestaje ci działać, twoja żona nie może znieść frustracji, znajduje sobie młodego ogiera i chce rozwodu, ty tracisz połowę majątku. I co. Warto było, Morela?
  • Odpowiedz
@DoktorMorela: robercik, które to twoje multikonto? Już byłeś rezydentem chirurgii, potem neurochirurgii, potem "oddawałeś" PWZ z co najmniej 10 razy. Jeśli nie jesteś jeszcze pacjentem w Choroszczy, rozważ konsultację u psychiatry.
  • Odpowiedz
@Festiwal_Panczy: szczerze mam trochę ból d--y o zarobki lekarzy, szczególnie że ostatnio zrobiłem się jakiś pazerny na kasę.
z drugiej strony:
Mam work life balance, dzieci na które mam czas. Praca z chaty 6h realnie (choć intelektualnie wymagająca, znacznie bardziej niż wielu klepaczy recept). autentycznie lubię swoją pracę.

Btw nie IT.
No ale z drugiej strony chętnie zarzynałbym się dla większej kasy, a nie
  • Odpowiedz
prostak ale zarabiam 50tys a ty?

@DoktorMorela: Mierzysz wartość człowieka tym, ile zarabia? To miej i 100k na miesiąc. A jak byś poszedł do kogoś mądrego i spytał, ile jesteś wart jako człowiek, to byś dostał do ręki 1 grosz i usłyszał, że "reszty i tak nie masz jak wydać".
  • Odpowiedz
@NyanNyan On nie mierzy wartości człowieka tym ile zarabia, tylko leczy swoje kompleksy, które pewnie ciągną się od dzieciństwa i będą się za nim ciągnąć aż nie pójdzie do piachu jako zgorzkniały i stary c--j.
  • Odpowiedz