Aktywne Wpisy

michal-panicz +59
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
SzubiDubiDu +515
W robocie siedziałem w pokoju bab, ale to było nieszczęście, codziennie słuchać o ich dzieciakach, przepisach na ciasto i planach na wakacje. Też wypytywanka co u ciebie, a jak tam, a co ty taki nierozmowny? Ciekawe co mam mówić jak dzieci brak, kasy na wakacje brak a blacha na ciasto zerdzewiała 20 lat temu xD
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go

#balcerowicz #inflacja #ekonomia
źródło: comment_1654151485tM8FmrBRMYJxwWyO8v5Gna.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gwendeith: nie on, a 50 lat komuny
to tak jakby oskarżać kogoś w przyszłości za np. 5-10 lat, że przeprowadza przez pisowski kryzys
Nie mówię że wśród osób wykształconych takiego podejścia nie ma, jest ono poprostu rzadsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skąd ta nie nienawiść do Balcerowicza, zabił ci psa?
@octave25: Dobry to był czas, można było się dorobić zakładając własny biznes - było łatwiej, bo nie było takiej konkurencji na rynku. Lata 90-te były idealnym momentem na podniesienie własnej stopy życiowej, ale pod warunkiem, że miałeś pomysł na siebie i byłeś gotowy pracować ponad standardowe 8 godzin.
Reformacja finansów może i dobra, ale to że okradziono wiele osób podobnie jak teraz pis też jest
@Mac02: mało tego kumple, którym darmową kasę załatwił nawet nobla mu chcieli dać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To samo będzie z globalnym ociepleniem. To samo jest z wojną na Ukrainie i tak samo jest i będzie z każdym dużym przedwsięzięciem.
@miki4ever: Ty taki stary dziad to propsujesz? Ma plusy wśród dzieciaków. Balcerek sknocił po całości, fakt nigdy się nie dowiemy czy kto inny nie sknocił by jeszcze bardziej ale wyskakiwanie, ze gdyby nie Balcerek to by była druga Ukraina to głupota.
Balcerowicz to demagog tak jak i większość jego