Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +797

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

źródło: comment_1653288383v8vcnv1EY2UxQ4lThn1Ju5.jpg
Pobierz@UnderThePressure on powstał w sposób niewytłumaczalny, bo w warunkach jakie miał nie powinien. Miał mega trudno od początku, ale się utrzymał przy życiu mimo to. Nawet jak się rodził musiał walczyć o życie. Póki co jest radosnym dzieckiem, który się cieszy z najmniejszych rzeczy.
Sedno sprawy.
@Zerero On tak, gorzej ze mną :) Niestety dziecko to niezłe utrapienie i kupa zmartwień. Ale nawet gdybym chciała nie mam jak mieć wyrzuty sumienia, że coś nie tak zrobiłam. A co będzie za paręnaście lat jeszcze nie myślę. Może będzie ok, a może będę musiała się bardziej starać żeby zrobić wszystko co się da żeby był szczęśliwy. Człowiek nie jest w stanie wszystkiego zaplanować.
Staraj się, ale nie zagwarantuje to jego