Aktywne Wpisy

zazdrosny +41
podpisałem aneks do umowy na zmianę stanowiska i wynagrodzenia. czuję się jakbym dostał w pysk xd
Dawul +72
A moim zdaniem Ania Lewandowska powinna dostac order za to jak uswiadamia miliony mlodych mezczyzn jak wyglada zycie w zwiazku z 90% polskich kobiet.
Teraz juz nikt nie moze zaslonic sie brakiem wiedzy, o tym jak to wszystko dziala.
Jezeli najlepszy polski pilkarz, biznesmen, multimilioner staje sie z czasem zwyklym zasobem, ktory nie wystarcza, to nie miejcie zludzen, ze z Wami bedzie inaczej.
Zawsze
Teraz juz nikt nie moze zaslonic sie brakiem wiedzy, o tym jak to wszystko dziala.
Jezeli najlepszy polski pilkarz, biznesmen, multimilioner staje sie z czasem zwyklym zasobem, ktory nie wystarcza, to nie miejcie zludzen, ze z Wami bedzie inaczej.
Zawsze
źródło: 1000033453
Pobierz

źródło: comment_1653288383v8vcnv1EY2UxQ4lThn1Ju5.jpg
Pobierz"chcę, żeby ktoś po mnie przejął wszystko* co zebrałem, żeby to nie poszło na zmarnowanie"
*wszystko - dom, fortuna, auta, inne majątki
@P35YM1574: nie muszę sobie wyobrażać, w takim systemie żyjemy i jeżeli antynatalizm drastycznie się nie rozpowszechni to tak zostanie
Miałem problemy w życiu, dużo rzeczy mnie skopało, ale ogólnie oceniam na plus. Może inni mają ciężej, ale mi się ogólnie udało i wiem że to samo mogę zapewnić dalej.
W moim otoczeniu mam jednego antynatalistę, który się mnie spytał dlaczego chcę na ten
Nie jesteś w stanie niczego zapewnić.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1653303244LtHyjLmOEBY5httGiYZ4lM.jpg
Pobierz@Somsiad7231: aha
źródło: comment_1653304831xNQBnr9ssg18AZ9tYxeN0B.jpg
Pobierz