Aktywne Wpisy
wfyokyga +94
Mam dzisiaj urodziny, wszystkiego najlepszego dla mnie
PSY_DELIC +13
KRAFT DAILY PUB (pod nasypem)
Tak wygląda „smażony ser” w tym miejscu xd.
nie chce mi się pisać recenzji tego dania bo wydaje mi się każda osoba która kiedykolwiek jadła w swoim życiu smażony ser wyciągnie sama wnioski na podstawie zamieszczonych zdjęć.
1/10 NIE POLECAM
#jedzenie71 #wroclaw
Tak wygląda „smażony ser” w tym miejscu xd.
nie chce mi się pisać recenzji tego dania bo wydaje mi się każda osoba która kiedykolwiek jadła w swoim życiu smażony ser wyciągnie sama wnioski na podstawie zamieszczonych zdjęć.
1/10 NIE POLECAM
#jedzenie71 #wroclaw
Pytam jak będzie wygladac praca zdalna po pandemii bo wiem ze obecnie maja #homeoffice i szczerze mi to bardzo pasuje bo miałbym przynajmniej 25min dojazdu tracic codziennie w jedna stronę.
Pani DYREKTOR of HR odpowiada ze ona NIE WYOBRAŻA SOBIE żeby miało tak zostać ze programiści i testerzy mieliby cały czas pracować zdalnie jak teraz, bo ona WIDZI ze ludzie są mniej efektywni i wolniej pracują.
Aha…
Już więcej pytań nie miałem. Tez tak macie ze jak widzicie ze kierownictwo traktuje swoich pracowników jako potencjalnych leni i nierobów których trzeba pilnować to już wiecie ze tam nie chcecie pracować?
#pracait #programista15k #testowanieoprogramowania
@kravi93: IT to nie kopanie rowów czy wykopki. Chcesz aby SS-komando patrzyło wszystkim na ręce bo jest jakaś menda co wykorzystuje sytuacje?
@sphinxxx: No tak bo w biurze to UDAWANA a w domu to już ta EFEKTYWNA xd
Prawda jest taka, ze w IT to praca na komputerze i nie ma znaczenia czy bede klikal w klawiature w biurze czy w domu. A skoro dzieki temu nie musze dojezdzac, a prace koncze z wylaczeniem laptopa ¯_(ツ)_/¯.
Nie stoi nikt nade mna, nie ma przypadkowych rozmow bo wszystkie spotkania sa kolejkowane w
eh
@bb89: w normalnych firmach IT pani dyrektor od HR ma gówno do powiedzenia w takich kwestiach.
@RisingKnee: ludzie w korporacjach ze sobą gadają. Do dyrektor HR przychodzi dyrektor działu technicznego i mówi co i jak. Jak 3 niezależnych dyrektorów działów technicznych mówi jej że praca jest mniej wydajna to ona idzie i to powtarza
natomiast to co pisze kolega @byferdo wyżej:
@bb89: Atmosfera w pracy jest niesamowicie istotna. To się tylko tak wydaje, że jak ma się swoje zadania to wywalone w innych, ale rzeczywistość jest inna. Inne masz podejście jak np. spóźnisz się 10 minut i ktoś Ci powie,