Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +221
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +631

Biorę leki od lat i znalazłem takie, że jak je biore to czuję się po prostu "neutralnie" tak jak się czułem powiedzmy do 18 roku życia. Raz zadowolony, raz smutny ale generalnie jest ok.
Bez brania leków po czasie czuję smutek, frustracje z życia (mimo że mam dobre), napięcie, brak chęci na cokolwiek, zbiera mi się na płacz. I to jest mój stan domyślny.
Gdyby nie postępy medycyny tak miałbym żyć do końca życia
#depresja