Aktywne Wpisy

M83_ +34
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +130
źródło: 1000000093
Pobierz

Moje wyobrażenie jest takie, że domu w Alpach to się tam nie dorobię, ale spokojnie wynajem czegoś fajnego i odłożone franki na powrót do Polski jak mi się znudzi np.
#szwajcaria #pracait
Sam mieszkałem w USA przez dwa lata. I tak szczerze przywiozłem to co zaoszczędziłem w pierwszym roku.
Bo po pewnym czasie okazuje się że auto by się przydało. Jakieś wyjście na miasto. Lepszy ciuch. Lepsze mieszkanie. Jakaś randka. I w pewnym momencie mieszkasz jak lokales czyli wydajesz zamiast oszczędzać.
Czy lepiej niz sie spodziewalem - po 3latach w CH - moze troche. Liczylem w czasie rekrutacji na pomoc z relokacja od firmy, ale nie bylo zadnej. Mimo to formalnosci sa stosunkowo latwe do ogarniecia i przyjazne dla czlowieka (porownuje z
Tak, wyjechałem bez rodziny, znając tu jedną anty socjalną osobę- dosłownie widziałem się z typem 2 razy.
Poznałem parę osób, można by powiedzieć że zapuszczam powoli korzenie i nie planuje wyjechać.
Zasada jest prosta: chcesz mieszkać w mieście to za mały metraż płacisz duże pieniądze i bijesz się o mieszkanie. Wyjedziesz 15-20 minut drogi od głównego dworca i już masz dobre ceny za większy metraż ale no jesteś uzależniony od
Komentarz usunięty przez moderatora