@Brajanusz_hejterowy: najbardziej w tym wątku mnie rozśmieszyło, że jakiś lewacki przygłup nazwał pytanie o płeć na egzaminie walką z młodzieżą xD W tym zdaniu są przynajmniej 3 manipulacje
Albo niech dodadzą 2 okienka "inna", "nie chcę podawać" i po kłopocie. No ale w katolskiej Polsce lepiej walczyć z młodzieżą niż prosto rozwiązać problem
@mwmichal: czy ty właśnie nazwałeś "katolstwem" brak spie#$&lenia? XD
Młodzież zasadniczo nie ma z tym problemów poza garstką zaburzeńców do których nie ma co się dostosowywać, bo ustępowanie przed takimi próbami terroryzowania otoczenia swoim nedoj#$&niem umysłowym jest szkodliwe społecznie.
wiadomo, jak ktoś żartuje sobie z LPG+ to jest bandytą, zbrodniarzem, faszystą i osobą chorą psychicznie xD Skoro nie rozumiesz dlaczego ludzie nie piszą "LGBT" tylko np. "LPG+" to nie ma dla ciebie ratunku.
@maksim80: dla ciebie nie ma ratunku. Wszyscy, którzy nie potrafią napisać normalnie skrótu wyglądają tak jak na obrazku poniżej. Nie rób więcej fikołków bo z cyrku zadzwonią. Sam zacząłeś wyzywać od chorych psychicznie osoby o innej
@fidd27: przeciez ty opisales wylacznie przypadki spolecznej nieakceptacji a nie dyskryminacji xD nie bardzo wiem do czego dazysz? do kontrolowania co ludzie moga uwazac? zakazesz ludziom sie smiac z tego czy co?
"A jeśli wydaje się wam, że nie znacie nikogo kto jest nieheteronormatywny i że takich ludzi jest mało..." oczywiscie, ze jest malo, zaraz sie pewnie dowiemy, ze to 20 procent Polakow xD
źródło: comment_1650602308GryW6vHZNL8HQ2mb4wcXm0.jpg
Pobierz@WabiSabi: To chyba twórcy tych arkuszy też nie wiedzą, skoro jest tam nadmiarowa informacja do podania ¯\_(ツ)_/¯
@maksim80: Mi? Zal? Ja bym wiekszosc ludzkosci z checia na Ksiezyc wyslal bez skafandrow.
Biedni LGBT niech wszyscy pochyla się nad ich wyimaginowanymi problemami jak tzw Lu
Weź się schowaj z tymi bajkami
@mwmichal: czy ty właśnie nazwałeś "katolstwem" brak spie#$&lenia? XD
Młodzież zasadniczo nie ma z tym problemów poza garstką zaburzeńców do których nie ma co się dostosowywać, bo ustępowanie przed takimi próbami terroryzowania otoczenia swoim nedoj#$&niem umysłowym jest szkodliwe społecznie.
Młodzież teraz: on niem, pytajom mnie o płeć
@miki4ever: przeciętny gej w Polsce jest bardziej dyskryminowany z powodu bycia mężczyzną, niż z powodu bycia gejem.
@maksim80: dla ciebie nie ma ratunku. Wszyscy, którzy nie potrafią napisać normalnie skrótu wyglądają tak jak na obrazku poniżej. Nie rób więcej fikołków bo z cyrku zadzwonią. Sam zacząłeś wyzywać od chorych psychicznie osoby o innej
źródło: comment_16506242693op4JO1Cbd9CjnGmzWdtJy.jpg
Pobierz@fidd27: Podaj te badania.
@fidd27: Systemowa dyskryminacja bo ludzie mówią? To gdzie ten system?
nie bardzo wiem do czego dazysz? do kontrolowania co ludzie moga uwazac? zakazesz ludziom sie smiac z tego czy co?
"A jeśli wydaje się wam, że nie znacie nikogo kto jest nieheteronormatywny i że takich ludzi jest mało..."
oczywiscie, ze jest malo, zaraz sie pewnie dowiemy, ze to 20 procent Polakow xD
z reszta co za fikol z