@sinusik: no wiesz, moja tozsamosc plciowa jest taka sama jak ta, z którą się urodziłam. Nawet jesli to faza, ktora ma im przejsc to trzeba takie osoby szanować
@SmakoszKotow wiadomo, jak ktoś żartuje sobie z LPG+ to jest bandytą, zbrodniarzem, faszystą i osobą chorą psychicznie xD Skoro nie rozumiesz dlaczego ludzie nie piszą "LGBT" tylko np. "LPG+" to nie ma dla ciebie ratunku. @wykop_to_sciek wiele jest takich grup, a mimo to jedna ma być traktowania specjalnie? Niby z jakiej paczki? @mwmichal są tylko dwie płcie. Dziękuję, dobranoc. @Ranger matura nie jest obowiązkowa + takie są przepisy.
Dajcie mi jeden argument zeby w poniedzialek z rana nie wejść w tego śmiecicha. Mysle ze samo IP wiecej warte niż wycena spolki w tym momencie. Chyba ze ma jakies duze zobowiązania
źródło: comment_1650602308GryW6vHZNL8HQ2mb4wcXm0.jpg
PobierzNo i mogą
Kobieta albo mężczyzna, innych nie ma
@wykop_to_sciek: to prawda, codziennie widze na ulicy lincz na osoby LGBTQ, bicie, plucie, gonitwy z pochodniami
@DannyDragon: 100 z calej Polski, czy z powiatu? Nadal nie rozumiem po co to robic, skoro komputer zrobi to w pare milisekund
@wykop_to_sciek: To znaczy na jakim?
Na serio boisz się napisać lgbt?
@wykop_to_sciek wiele jest takich grup, a mimo to jedna ma być traktowania specjalnie? Niby z jakiej paczki?
@mwmichal są tylko dwie płcie. Dziękuję, dobranoc.
@Ranger matura nie jest obowiązkowa + takie są przepisy.