Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Konata: Do Rocka nic nie mam ale niepodoba mi sie sposób w jaki jest obsadzany
Inni aktorzy między filmami zmieniają fryzury, ciuchy, detale tak że nawet jak wiesz że to ten sam aktor to łatwiej ci się wczuć w postać.
A Rock między filmamy zmienia gacie albo i nie xd
  • Odpowiedz
sukces tego typa jest dla mnie zagadka

@simirgone: Ma jednak naturalną charyzmę i po prostu większość ludzi raczej go lubi(lub jest im neutralny). Zagadka to dla mnie bardziej Seagall, który z kilometra wali bucem(i onucą w sumie też jak się okazało)
  • Odpowiedz
@simirgone: przecież to jest typowy gwiazdor kina akcji. Jak Bruce Willis, Van Damme, Chuck Norris, Schwarzenegger, Stallone czy Steven Seagal.
Aktorzy, którzy w każdym filmie grają tą samą rolę.
  • Odpowiedz
Bruce Willis, Van Damme, Chuck Norris, Schwarzenegger, Stallone

@Tasde: Mimo wszystko Bruce miał chyba większy "range" od pozostałych, w końcu zaczynał bardziej od komedii("na wariackich papierach"), grał też w dramatach/thrillerach z powodzeniem(szósty zmysł, 12 małp). Wystarczy porównać jego role: przecież on potrafił całkowicie się zmieniać, ciapa w 'W śmierci jej do twarzy' to całkiem inna postać niż gość z 12 małp, a ten znowu to całkiem inny niż bystrzak gliniarz
  • Odpowiedz
@janushek: A ja tam typka lubię. Dla mnie idealnie pasuje do tych filmików z dżungli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jumanji, Witajcie w dżungli i ten nowy film o konkwistach.. fajnie mi się to ogląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 30
Jest charyzmatyczny, pozytywny i pracowity a to przyciąga ludzi. Nie kreci afer a w show biznesie to spory plus.

Od po prostu pozytywny aktor z całkiem niezłymi umiejętnościami. Ma wizerunek sympatycznego pakera i tego się trzyma, ciężko żeby grał w jakimś dramacie biednego imigranta. Poza tym trzymanie się określonego wizerunku zostało mu zapewne z wrestlingu.
  • Odpowiedz