Aktywne Wpisy
tcp-protocol +313
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

Admin Linux/DBA/DevOps here, będzie już 10 lat expa( ͡° ͜ʖ ͡°) Warszawa
Etap ambitnego ciśnięcia na super projektach w SH/Outsource mam już za sobą.
Starczy mi już benefitów w stylu: "Ale u Nas uczysz się najnowszych technologii! Przecież robimy fajne rzeczy!"
Nowe priorytety:
- maksymalnie duża kasa na UoP
- work-life balance, najlepiej praca 9-17
- dyżury i nadgodziny zminimalizowane jak się da(obstawiam, że jako Admin nie uniknę tego w 100%)
- spokojny tryb pracy(w środowisku w którym PM nie drze ryja, że jedziemy bo faktury nam nie zapłacą, jak nie dociągniemy tematu do piątku)
- stabilne miejsce pracy
Wiecie chciałbym bardziej zacząć żyć niż pracować(odwrotnie niż miałem w zwyczaju do tej pory).
Jednocześnie to chyba moment na branie góry widełek płacowych( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytanie do Was IT Mirki jakich firm szukać, najlepiej z siedzibą w Wawie(lub full remote).
Z moich doświadczeń wynika, że spokojniej jest na utrzymaniu, jeżeli jest w miarę doinwestowane.
Co byście polecili? Myślałem o jakiś bankach, może firmach ubezpieczeniowych?
Poradźcie w którą stronę się kierować przy takich wymaganiach. Plus może ktoś poleci jakieś konkretne przykłady firm gdzie się fajnie i w miarę spokojnie pracuje, za dobrą kasę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#it
#pracait
#programista15k
#programista
#devops
#pracbaza
#praca
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6239fbfbaa6ba135ae4e224d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
źródło: comment_1647967719sBhkIovx7VA4ZsTUO2Bp2P.jpg
Pobierz@mtosny: BEC?
15k brutto UoP
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: karmelkowa