Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
rales +78
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
Dziewczyna nr 23 (spotkanie drugie)
Do drugiego spotkania doszło niecałe dwa tygodnie po pierwszym. Chyba dlatego, iż z racji że ja zaproponowałem pierwsze, to teraz czekałem, aż dziewczyna zaproponuje drugie. W końcu się doczekałem. Poszliśmy na kolację, później jeszcze na krótki spacer po rynku, a na końcu połazić po galerii handlowej.
Cały czas miałem w głowie, że muszę podjąć z nią temat mojego podejścia, czy raczej braku,
Dziewczyna nr 23 (spotkanie drugie)
Do drugiego spotkania doszło niecałe dwa tygodnie po pierwszym. Chyba dlatego, iż z racji że ja zaproponowałem pierwsze, to teraz czekałem, aż dziewczyna zaproponuje drugie. W końcu się doczekałem. Poszliśmy na kolację, później jeszcze na krótki spacer po rynku, a na końcu połazić po galerii handlowej.
Cały czas miałem w głowie, że muszę podjąć z nią temat mojego podejścia, czy raczej braku,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Majstersztyk xDDD
#ukraina #wojna #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
@adidanziger: Jak następnym razem sięgnę po portugalską gazetę, to bardzo się oburzę.
Przyjeb się jeszcze do korpo że dają dofinansowania do urlopów po kilkaset złotych gdy tymczasem w januszexie ciężko w ogóle odebrać urlop.
@Habemuspapam69: ale jakich niesprawiedliwości? jak jutro dam stówkę bezdomnemu pod sklepem to będziesz do mnie płakać że ciebie niesprawiedliwie potraktowałem bo też chcesz stówę?
@Multilevel_Inverter: otóż nie może( ͡° ͜ʖ ͡°)
I szczerze, mam
@adidanziger: jednorazowe przekazanie 1 mln 800 tys. z biedry podniesie ceny w #!$%@?. Ponad 3,3 MILIARDA to tylko 500+ miesięcznie! w Polsce. Ale ceny wzrosną bo komuś dali. A i pytanie, Tobie zabrali?
Daj znać jak stracisz pół rodziny rozstrzelaną czy wysadzoną pociskiem i Twoja ojcowizna spłonie, to osobiście przeleję Ci 2 tysiące.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Proszę, obrazek dla ciebie: